• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Sosyal Çalışma Programları’na başvurular başladı

Yeniakit Publisher
2019-06-26 11:51:00 -
Sosyal Çalışma Programları’na başvurular başladı

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Selçuk, Sosyal Çalışma Programlarına (SÇP) başvurunun başladığını açıkladı.

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, üniversitelileri iş hayatına hazırlamak için başlatılan Sosyal Çalışma Programlarına (SÇP) başvurunun başladığını açıkladı.

Bakan Selçuk, yaptığı yazılı açıklamada, SÇP’ye açıköğretim, yüksek lisans ve doktora öğrencileri hariç akademik ortalaması 2 ve üzeri olan bütün üniversite öğrencilerinin başvurabileceğini belirtti.

Başvuruların İŞKUR’un internet sitesi üzerinden kabul edildiğini aktaran Selçuk, şu bilgileri verdi: “Üniversite öğrencilerinin çalışma hayatıyla tanışmalarını sağlamak ve onlara çalışma disiplini kazandırmak maksadıyla düzenlenecek Sosyal Çalışma Programları için başlayan başvurular, 28 Haziran’da sona erecek. Öğrenciler programa katıldıkları her bir gün için 67 lira 36 kuruş almaya hak kazanacak. Ayrıca katılımcıların çalıştıkları süre kadar emekliliklerine etki edecek sigortalarını karşılayacağız.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Ahmet

Ne o iyi bir şey mi yapmış. Önce 4 bin asdep sözünü tutsun. Bin tane alacağız diye sayıyı düşürdü bin taneden bile haber yok daha. Acilen görevden alınmalı Ak Parti'nin oyunu düşüren hep bu zihniyetteki insanlar.

CEM

3600 ü unutmayın. EYT lileri hafife almayın dedikçe bunlar saçma , basit işler yapıyor. O koltukları rüyanızda göreceksiniz bir dahaki seçimlere. Hala abudik gubidik işler. Uyduruk aldatmacalar. Bu nedir ya?
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23