Sobacıoğlu Soner ve avaneleri yine topu taca atıyor… Yüreğiniz varsa sorularımızı cevaplayın!
Başta PKK ve Emperyalist güçler ile bağlantılarını belgelediğimiz çakma solcu, Kemalist Soner Yalçın ile avaneleri sorularımız cevaplamak yerine her defasında topu taca atamayı tercih ediyor. Sobacıoğlu Soner’in internet sitesi odatv PKK bağlantıları ile ilgili belgelere yanıt vermek yerine fütursuzca Akit’e saldırı çabasına giriyor.
Daha önce defalarca gündeme getirerek Sobacıoğlu Soner Yalçın’a ‘PKK bağını ve Mustafa Kemal’e esas bakış açını açıkla’ çağrısında bulunmuştuk. Fakat, gündemdeki her şeye söyleyecek sözü olan Sobacıoğlu Soner beklendiği gibi bu soruların hiç birini yanıtlayamadı.
Sobacıoğlu Soner ile ilgili belgeli iddialarımıza aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz…
Sobacıoğlu Soner ve avanelerinin sorularımızı yanıtlaması bir kenera dursun, aynı ekip bu belgeli iddialarımızdan kaçmak için topu daima taca atmayı tercih etti.
Biz Sobacıoğlu Soner ve çarpık ilişkilerini gündeme getirdikçe onlar Akit’i atraksiyonel atak numarasıyla hedef göstermeye çabalıyorlar. Nedense bu yaptıkları haberlerin hepsi bizim Sobacıoğlu Soner'i enselememizden hemen sonra karanlık Oda'da yer alıyor. Mavi Marmara gemisinde masum insanları sorgulayan işgal devletine yardım eden siyonist Rafael Sadi halen kripto Soner'in karanlık Oda'sının bir yazarıdır. Siyonist işbirlikçi R. Sadi son yazısında yine mazlum filistinlileri hedef almaktadır.
Bu vesile ile Soner efendiye bir kez daha çağrıda bulunuyoruz! Ey Soner Yalçın, ‘Vatansever, Kemalist ve antiemperyalist’ olduğunu iddia ediyorsun. O halde bize Bebek katili İsrail dostu Rafel Sadi, Bebek katili Apo’nun akıl hocası Yalçın Küçük ile olan bağını anlat. Hani şu ‘Benim akıl hocamdır, her sözünün altına imza atarım’ dediğin Yalçın Küçük’ten bahsediyoruz.
İşte Yalçın Küçük’ün teröristbaşı ile PKK kamplarında çekilen görüntüleri:
Sobacıoğlu Soner yine aynı şekilde Kemalist olduğunu iddia ediyorsun. Peki, yakın ilişkiler içerisinde olduğun Doğu Perinçek hakkında bugüne kadar neden bir reddiye yayımlamadın. Doğu Perinçek’in Mustafa Kemal hakkındaki görüşleri hakkında ne düşündüğünü neden dile getirmedin.
İşte Doğu Perinçek’in Mustafa Kemal hakkında kaleme aldığı bazı düşünceleri:
Doğu Perinçek’in kaleme aldığı ‘Kemalist Devrim’ kitabının 81.sayfasında şu ifadeler yer alıyor: Mustafa Kemal milli burjuva devriminin önderlerindendir ve kurtuluş savaşından sonra da Kemalist diktatörlüğünün başıdır.
Aynı kitabın 79. sayfasında ise şu ifadeler kullanılıyor “Bugüne kadar çeşitli oportünist akımlar Kemalist iktidarın halkı ezen zorba karakterini gözlerden kaçırmaya çalıştılar.”
Yine aynı Doğu Perinçek’in kaleme aldığı ‘Faşizm halkın mücadelesini durduramaz’ kitabının 20. sayfasında şu ifadelere yer veriliyor “Kemalist rejimin işçi ve köylüleri ezen karakterini açıkça ortaya koyar ve onunla mücadele ederiz.”
Şimdi Sobacıoğlu Soner Yalçın bırak laga lugayı da azıcık adam ol ve cevap ver! Akıl hocaların ve görüşleri hakkında sen ne söylüyorsun?




