• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Skandal harita ortaya çıktı! Yunanistan Hafter ile anlaştı

Yeniakit Publisher
2020-07-03 16:27:00 - 2020-07-03 16:31:15
Skandal harita ortaya çıktı! Yunanistan Hafter ile anlaştı

Doğu Akdeniz ve Ege'de itibarı kaybolan Yunanistan, yıllardır süregelen şer odaklarına yönelik kukla devlet tutumunu sürdürüyor. Türkiye'nin Libya ile anlaşması sonrası çıkış yolu arayan Atina yönetimi, darbe yanlıları ile sözde anlaşmaya imza attı.

Yunanistan Dışişleri Bakanı Dendias'in Libya'ya darbeci Hafter yanlılarına düzenlediği ziyaretin ardından skandal ortaya çıktı.

Yunanistan Dışişleri Bakanı Nikos Dendias, geçtiğimiz günlerde Libya'ya gerçekleştirdiği ziyarette darbeci Hafter yanlısı Tobruk Temsilciler Meclisi Başkanı Akile Salih ve doğudaki sözde hükümet yetkilileriyle bir araya geldi.

Tobruk’a Darbeci Hafter ile görüşmeye giden Nikos Dendias, Yunan-Hafter arasında bir deniz anlaşması imzalanacağını öne sürdü.

Görüşmenin ardından skandal harita da ortaya çıktı.


ÖNE ÇIKAN VİDEO

İtibar kaybeden Yunanlılar kendi çalıp kendi oynuyor

Dendias, Akile Salih ile görüşmesinin ardından sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, Atina'nın Bingazi kentinde ticareti ilerletmek için bir konsolosluk açmak niyetinde olduğuna işaret ederek, "Libya'nın Türk mallarını, Avrupa hatta Yunan mallarıyla değiştirmek istediğini" öne sürdü.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

kamil

utnmadan her seferinde lozan lozan diye övünen ulusalci ..ler bu haritanın neresi ile övinüyorlar adalara bakarmısın

AYH8N ERG8N8Z EWET

Yunanistanın Egeyi ve Akdenizin bir kısmını iç denizleri yapma projesiolan bu proje Libyanın secimle iş başına gelen iktidarında bekâ sorunudur.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23