• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Siyonist Bakan, sivillere silah dağıttı

Yeniakit Publisher
2023-10-23 23:07:00 -

Gazze'ye saldırıların başladığı günden bu yana İsrailli sivillere silahlanma çağrısı yaparak kampanya başlatan Ulusal Güvenlik Bakanı Ben Gvir, bakanlığın bütçesiyle satın alınan uzun namlulu silahları eşiyle birlikte sivillere dağıttı. Arap düşmanlığı yüzünden yargılanan Ben Gvir hüküm giymişti.

İsrail Ulusal Güvenlik Bakanı Ben Gvir, eşiyle birlikte İsrailli sivillere uzun namlulu silah dağıttı.

Sivillere silah dağıttı

İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırıları devam ederken, Filistinlilere karşı nefretiyle bilinen Ulusal Güvenlik Bakanı Ben Gvir yeni paylaşımda bulundu. İşgalin ilk günlerinde "İsrailli sivilleri silahlandırma kampanyası" başlatan Gvir, bakanlık tarafından satın alınan uzun namlulu silahları eşiyle birlikte sivillere dağıttı. Medyaya yansıyan görüntülerde Ben Gvir'in çok sayıda silahı İsrailli sivillere verdiği görüldü.

"Silah hayat kurtarır"

Geçtiğimiz günlerde onlarca yerleşim yerinde silah dağıtımının başladığını duyuran Ben-Gvir son açıklamasında, "Savaşın başından bu yana ülke genelinde 496 yedek birlik kurduk, vatandaşları silahlandırmaya, silahlı yedek birlikler kurmaya devam edeceğiz. Silah hayat kurtarır!" ifadelerini kullandı.

6 bin silah dağıtıldı

Ben-Gvir 12 Ekim'de yaptığı paylaşımında "Önümüzdeki günlerde alınacak yaklaşık 20 bin silahtan şu ana kadar 4 bine yakın uzun namlulu silah temin edildi. Son iki günde ise kuzey ve sahil bölgelerindeki onlarca yerleşim birimine 2 bine yakın silah dağıtıldı" demişti.

Arap düşmanlığı yüzünden hüküm giymişti

Ben Gvir yakın geçmişte Arap düşmanlığı yüzünden yargılanmıştı. İsrailli bakan bu suçtan hüküm giymişti.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Nur

Lanet olsun size şeytanlar
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23