• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Sınırsız Dostluk Yarı Maratonu'na doğru

Yeniakit Publisher
2019-04-25 15:07:04 -
Sınırsız Dostluk Yarı Maratonu'na doğru

- Maraton için sporcu kayıtları yarın sona eriyor


EDİRNE (AA) - Türk-Yunan-Bulgar Dostluk Grubu Derneği (TUYUB) Başkanı Önder Akdağ, 28 Nisan Pazar günü beşincisi koşulacak Sınırsız Dostluk Yarı Maratonu için sporcu kayıtlarının yarın sona ereceğini söyledi.

TUYUB Başkanı Akdağ, gazetecilere yaptığı açıklamada, "Edirne'de koş, ciğerimi ye" sloganıyla gerçekleştirilecek maratonda yaklaşık bin atletin koşacağını belirtti.

Sınırsız Dostluk Yarı Maratonu'nun, Türkiye Atletizm Federasyonu uluslararası organizasyonlar takviminde yer aldığını ifade eden Akdağ, "Sınırları ortadan kaldıran maratonumuz için kayıtlar yarın sona eriyor. Şu ana kadar yüzlerce atlet kayıt yaptırdı. Pazar günü düzenlenecek maratonda yaklaşık bin atletin koşmasını bekliyoruz." dedi.

Koşu için sporcu kayıtlarının başladığını, mücadele etmek isteyenlerin, "www.tuyub.org.tr" ve "www.dostlukyarimaratonu.org" internet adresinden başvurularını yapabileceklerini dile getiren Akdağ, şunları kaydetti:
ÖNE ÇIKAN VİDEO

"Beş yıldır gerçekleştirilen organizasyon her yıl üzerine koyarak büyüyor. Bu yıl maratonun startının özel çocuklar verecek. Bu anlamda farkındalık oluşturulması amacıyla güzel bir mesaj vereceğiz. Yine maratonda özel çocuklarımıza yönelik bir parkurumuz olacak ve onların da maraton heyecanı duymasını sağlayacağız. Maratonda geçen yıl olduğu gibi Selimiye Camisi çevresinde çocuklar içinde bir koşu düzenleyeceğiz. Maraton için artık son günlere yaklaştık. Kayıtlar yarın akşam saat 17.00'de kapanacak. Maratonda koşmak isteyen tüm sporcuları kayıt yaptırmaya davet ediyoruz."

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23