• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Şimdi Avrupa düşünsün

Yeniakit Publisher
2019-11-13 13:16:00 - 2019-11-13 13:17:00
Şimdi Avrupa düşünsün

PKK ve DEAŞ gibi terör örgütlerini maddi ve manevi olarak destekleyen pek çok AB ülkesi, teröristlerin Türkiye tarafından ülkelerine iade edilmesi ile büyük panik yaşamaya başladı.

 Resul Ekrem Şahan  Ankara 

Terör olaylarına karıştığı tespit edilen terör örgütü DEAŞ üyelerinin, Türkiye tarafından ülkelerine geri gönderilmesi, terörü destekleyen bazı Batılı ülkeleri telaşlandırdı. Başta Almanya, Fransa ve Danimarka olmak üzere, Suriye’de iç savaşın başlamasıyla PKK ve DEAŞ gibi terör örgütlerini maddi ve manevi olarak destekleyen pek çok AB ülkesi, teröristlerin Türkiye tarafından ülkelerine iade edilmesi ile büyük panik yaşamaya başladı. Terörü kimlerin beslediğini, teröre kimlerin arka çıktığının ve terörü koruyanların belli olduğunu ifade eden AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili İmran Kılıç, “Terörün arkasında ABD başta olmak üzere Avrupalı bir kısım ülkelerin varlığı kesin. Terörün de her türlüsüne PKK’ya, YPG’ye DEAŞ’e hem silah hem eğitim ve lojistik destek veren yine onlar. Kaldı ki DEAŞ’ın 5 bin teröristi zaten bir kısım Avrupa ülkeleri kaynaklı. Teröristleri besleyip, birilerine zarar verdiren ülkeler kendilerini herkesten daha çok düşünmesi lazım” dedi.

Avrupa Birliği Uyum Komisyonu Üyesi ve AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Emrah Karayel, şunları söyledi: “Terörle mücadele ve güvenli bölge oluşturulması, mültecilerin evine dönmesi konusunda gerçekleştirilen harekatların sahibi hep Türkiye oldu. Terörden arındırılan bölgelerde yakalanan DEAŞ’lı militanlar yapılan istihbarat çalışması ve operasyonlarla yakalanıp ülkelerine gönderiliyor. Şimdi terörü destekleyen Avrupa düşünsün.

Yeni Akit Gazetesi
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23