• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Sibirya soğukları Avrupa'da 55 can aldı

Yeniakit Publisher
2018-03-02 20:38:00 - 2018-03-02 20:48:59

Milli İradenin Sesi Yeni Akit

Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmek için Google listenize Yeni Akit'i ekleyin.

⭐ Bizi Google'da Takip Et
Sibirya soğukları Avrupa'da 55 can aldı

“Doğu’dan gelen canavar” adını verdikleri soğuk hava dalgası Avrupa'da 55 can aldı.

Sibirya soğukları nedeniyle Polonya'da 21 kişi olmak üzere Avrupa’da toplam 55 kişi hayatını kaybetti. Ölenlerin çoğunun ise evsiz olduğu bildirildi.

Dünya Sağlık Örgütü (WHO), dondurucu soğuklardan en çok yoksullar, evsizler, göçmenler, yaşlılar, çocuklar ve kronik hastalıkları bulunanların etkilendiğini açıkladı.

İrlanda’nın başkenti Dublin'de tüm uçuşlar askıya alınırken, Hollanda’nın başkenti Amsterdam ve İsviçre’nin başkenti Cenevre'de de bazı uçuşlar iptal edildi.

Fransa'nın güney sahillerinde de kar yağışı görüldü. Fransa'nın Montpellier kenti yakınlarındaki otobanda 2 bin sürücü 24 saat boyunca yolda mahsur kaldı.

Avrupa'nın bazı ülkelerinde önümüzdeki günlerde sıcaklığın yükselmesi bekleniyor. Öte yandan, Portekiz ve Fransa'dan gelen Emma Fırtınası'nın ise İrlanda ve İngiltere'nin güneyini etkisi altına alacağı tahmin ediliyor.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23