• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Sepaş Enerji, Tesla Projesi’ne başladı

Yeniakit Publisher
2016-12-14 22:39:00 -
Sepaş Enerji, Tesla Projesi’ne başladı

Sepaş Enerji’nin tüm sistemlerini yeniden yapılandırmak üzere hayata geçirdiği Tesla Projesi’nin startı verildi. 11 ay sürecek proje sonunda Sepaş Enerji, müşteri memnuniyetini en üst noktaya taşıyıp, daha hızlı hizmet verecek.

Enerji perakende sektörünün önemli oyuncularından Sepaş Enerji, müşteri memnuniyetini en üst noktaya taşıyacak Tesla Projesi için düğmeye bastı. 11 ay sürecek proje kapsamında şirketin tüm sistemleri yeniden yapılandırılacak ve uygulamaları yeni bir platforma taşınacak. Süreçlerin daha kurumsal ve teknolojik altyapı ile yönetilmesini sağlayacak proje ile Sepaş Enerji müşterileri hizmetlerden daha hızlı bir şekilde yararlanabilecek. Tesla Projesi’nde  50’si Sepaş Enerji çalışanı olmak üzere, 150’den fazla kişi görev alacak.

Tesla Projesi’nin başlangıç toplantısında konuşan Sepaş Enerji Genel Müdürü Ondrej Safar, “Bir yıl sonra süreçlerimiz daha uyarlanabilir olacak. Edindiğimiz bilgiler sayesinde müşterilerimizi daha yakından tanıyacağız ve ihtiyaçlarına yönelik cevaplar vereceğiz. Şirket olarak 2017 boyunca Tesla Projesi’ne odaklanacağız. Kazanan Sepaş Enerji ve müşterilerimiz olacak” dedi.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23