• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Şenol Güneş’ten Abdullah Avcı’nın sözlerine bomba cevap!

Yeniakit Publisher
2019-10-07 15:24:00 -
Şenol Güneş’ten Abdullah Avcı’nın sözlerine bomba cevap!

Wolverhampton yenilgisi sonrası, "Şenol Güneş'in oynattığı oyun sağlıklı değildi" diyen Abdullah Avcı'ya tecrübeli teknik adam Şenol Güneş’ten cevap geldi.

A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş, Arnavutluk ve Fransa maçları öncesinde basın toplantısı düzenledi.

Wolverhampton yenilgisi sonrası Şenol Güneş'e gönderme yapan Abdullah Avcı, "Diyorlar ki bekler neden ileri gitmiyor. Geçen sezon Adriano, Caner, Gökhan toplam 3 gol katkısı yaptı. O oyun, sağlıklı bir oyun değildi" demişti. Tecrübeli teknik adam Şenol Güneş konuya ilişkin açıklamalarda bulundu.

"Sorumluluğu ben alırım"

Avcı'nın bu sözlerine cevap veren A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş, "Abdullah Avcı öğrencimdir. İşini çok seven biridir ama şu anda biraz bunalımda, sıkıntıda. Bazen söylemleri başka yere gitse de bizi eleştirse bile bizim öğrencimizdir. Yok yok üzülmedim hatta biraz daha opsiyon vereyim ki 3-5 maç daha kötü giderse o sorumluluğu ben alırım" dedi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Tarafsız

Yahu sen kimmmmm? Şenol hoca kimmmm? Haddini bil Abdullah efendi. Milli takımı batırdın, şimdi BJK yide rezil ediyorsun birde Şenol hocaya laf atıyorsun. Aynaya bak aynaya. Bir an önce git de Bjk kendine gelsin, yoksa küme düşecek.

SADIK

Allah seni de bizi de hidayet etsin
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23