• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Şenol Güneş ve yönetim arasında soğuk rüzgârlar esiyor

Yeniakit Publisher
2018-05-22 10:30:00 -
Şenol Güneş ve yönetim arasında soğuk rüzgârlar esiyor

Tecrübeli çalıştırıcının, Anderson Talisca’nın transferinin sezon ortasında bittiğini duyurması yöneticileri sinirlendirdi. Başkan Fikret Orman, Şenol Hoca’nın sözlerini ‘Rivayet’ diye geçiştirdi, ikilinin arası yine açıldı.

Şenol Güneş ve yönetimin arası bir kere daha açıldı. Bu defa sebep Talisca oldu. Beşiktaş’ın hocası ligde oynanan son Sivasspor maçının ardından yaptığı açıklamada, Talisca’nın transferinin sezon ortasında bittiğini duyurmuştu. Bu açıklama daha önce birçok defa Şenol Güneş’le arası açılan yönetimi yeniden kızdırdı. Şenol Hoca, Sivasspor maçı sonrasında Talisca’nın gittiğini açıklayınca “Wolverhampton Wanderers’a mı gitti” şeklinde gelen soru üzerine “Bu kadar altları değil, daha üstteki takımları düşünün” cevabını vermişti. “Manchester United mı” sorusunu ise cevapsız bırakmıştı. Bu konuşmalar Beşiktaş Başkanı Fikret Orman’a hatırlatıldı. Orman gündemi sarsan bu açıklamaları “Rivayet” diyerek geçiştirdi. Böylelikle Şenol Güneş ve yönetimin arası bir defa daha açılmış oldu.

Beşiktaş’ta Talisca ve Tosic’le başlayan yaşanan yaprak dökümü sonrası Ricardo Quaresma’nın sosyal medya hesabından attığı, “Her şey için teşekkürler Beşiktaş” mesajı siyah-beyazlı taraftarların gündemine oturdu. Q7’nin ayrılabileceği konuşulurken geride kalan sezon için teşekkür mesajı attığı şeklinde de yorumlar yapıldı. 

Hırvatistan’ın Rusya’da düzenlenecek olan 2018 Dünya Kupası kadrosu açıklandı. Domagoj Vida ile Beşiktaş’tan geride kalan sezonda kiralık olarak Club Brugge’e transfer olan Matej Mitrovic, geniş kadroya çağırılmıştı. İki oyuncu da Hırvatistan’ın 24’e düşürülen Dünya Kupası kadrosunda yer aldı.
(Türkiye)

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23