• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Şenol Güneş açıklamalarda bulundu

Yeniakit Publisher
2018-03-16 14:36:00 -
Şenol Güneş açıklamalarda bulundu

Şampiyonluğun güçlü ekiplerinden Beşiktaş'ta teknik direktör Şenol Güneş açıklamalarda bulundu.

Dünkü idman öncesi takımla bir toplantı yapan Güneş, "Şampiyonlar Ligi'nde yaşattığınız her şey için teşekkür ederim. Alnınızın akıyla oynadınız. Ben sizden memnunum. Şimdi hedefimiz 3. şampiyonluk. Bunu kazanacak güçteyiz. 27 puan almamız için önümüzde 9 final maçı var. Her şey bizim elimizde, 9 maçı kazandığımız anda şampiyonuz. Dün taraftarı gördünüz. Kendimiz, kulüp ve taraftar için yeniden şampiyonluk kupasını kaldıralım. Başakşehir bu yarıştaki rakibimiz. Bu maçı kazanarak bu sürece başlayalım. Bu karşılaşma çok önemli. Ayrıca bu mücadeleden sonra çoğunuzun dinlenme fırsatı olacak" dedi.

KARTAL DİSİPLİNE

UEFA, Beşiktaş'ı Bayern Münih maçından dolayı Disiplin Kurulu'na sevk etti. Sevkin gerekçesi olarak ise sahaya yabancı madde atmak, yetersiz organizasyon ile merdiven boşluklarının dolu olması sebebiyle güvenlik kurallarının ihlali gösterildi. Hukuk işlerinden sorumlu yönetici Şafak Mahmutyazıcıoğlu, "Soruşturma, Lyon maçındaki ceza ile benzer bir durum değildir. Men edilme gibi bir ceza gelmesi söz konusu olamaz" dedi.

PEPE SAHADA TOSIC ŞÜPHELİ

Beşiktaş'ta Başakşehir maçı öncesi sakat futbolculardan olan Pepe'den iyi haber gelirken, Tosic'in durumu belirsizliğini koruyor. Fenerbahçe ile oynanan kupa maçında sağ ayak başparmağı kırılan Pepe'nin özel bir bandajla pazar günü forma giyebileceği belirtilirken, son kararı teknik direktör Şenol Güneş'in vereceği kaydedildi. Ön adale grubunda sorun bulunan Tosic için ise karar verilemiyor. Sırp stoper için Güneş, Bayern Münih maçı öncesi, "Tosic, hafta sonu oynar mı, oynarsa risk artacak" açıklamasını yapmıştı.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23