• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Sen misin yasak aşk iddialarını yazan! Özgür Özel’e dokunan CHP’liye fatura çıktı

Yeniakit Publisher
Haber Merkezi Giriş Tarihi: Güncelleme Tarihi:
Sen misin yasak aşk iddialarını yazan! Özgür Özel’e dokunan CHP’liye fatura çıktı

CHP’de yasak aşk iddialarını gündeme taşıyan bir haber, parti içinde büyük bir krize neden oldu. CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay hakkında çıkan iddiaları yazan CHP üyesi Ebru Küçükaydın, kesin ihraç talebiyle disipline sevk edildi. Parti içindeki bu hareket, Özgür Özel’e yönelik eleştirilerin sonucunda disiplin mekanizmasının devreye girmesi olarak yorumlandı. CHP’de bu gelişme, parti içi tartışmaları derinleştirirken, kamuoyunda da geniş yankı uyandırdı.

CHP lideri Özgür Özel ve Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay hakkında ortaya atılan iddiaları yazan CHP üyesi Ebru Küçükaydın, kesin ihraç talebiyle disipline sevk edildi.

Manisa Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay ve CHP Genel Başkanı Özgür Özel hakkında iddiaları yazan parti üyesi Ebru Küçükaydın, tedbirli olarak 'kesin ihraç' talebiyle disipline sevk edildi.

CHP Muratpaşa İlçe Başkanlığı, Gülşah Durbay ve Özgür Özel hakkında ortaya atılan iddiaların ardından açıklama yaptı.

Sosyal medyada yapılan açıklamada, şöyle denildi:

"3 Ekim 2024 tarihinde Muratpaşa ilçemize kayıtlı olduğu tespit edilen bir parti üyesi tarafından yazılan, Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel ve partili bir belediye başkanımız hakkında gerçek dışı ithamlar içeren haber kamuoyunda tartışma konusu olmuştur.

Söz konusu kişinin yazdığı yazının parti kültürümüze sığmayacağı, dahası partimizin Genel Başkanı ve partili bir belediye başkanı hakkında gerçek dışı, partimizi kamuoyu önünde küçük düşürecek ithamlarda bulunulduğu tespit edilmiştir.

Bu doğrultuda, Cumhuriyet Halk Partisi Muratpaşa İlçe Başkanlığı olarak 4 Ekim 2024 tarihinde aldığımız karar neticesinde ilgili haberi yayınlayan Ebru Küçükaydın isimli üyenin tedbirli olarak 'kesin ihraç' talebiyle disipline sevk edildiğini basının ve kamuoyunun bilgisinesunarız."

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

gercekmi acaba

bence yazarlerken düşünmek lazım kanıt cok önemli yoksa iftira sayılır

selanikli.

buyrun gene kendi içlerinden çıktı. bu ilk değil,sonuncu da olmayacak.hem her türlü fitne kendi içlerinden,sonra da suç başkalarının. ondan sonra vay efendim iftira,kul hakkı vs. elbette kul hakkı büyük suç.dinden habersiz chp kafası için kul hakkı ne ki. hayatları iftira,çamur atma,yıpratma,çarpıtma,bel altı vurma,onları 74 yıldır bir defa dahi olsun tek başına iktidar yapmayan bu milletten ve milletin seçtiklerinden intikam alma..gerek siyasileri, gerek medyası gerek bürokrasisi.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23