• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Selası okutulan adamı dipçik gibi karşılarında görenler resmen şok oldu! Sebebi “Yok artık” dedirtti

Yeniakit Publisher
Haber Merkezi Giriş Tarihi: Güncelleme Tarihi:
Selası okutulan adamı dipçik gibi karşılarında görenler resmen şok oldu! Sebebi "Yok artık" dedirtti

Tekirdağ'ın Şarköy ilçesinde Hakan Örün isimli bir vatandaş, kendi selasını okuttu. Bir süre sonra Örün'ün sokakta sağ salim dolaştığını gören mahalleli şok olurken, gerekçesi ise "Yok artık" dedirtti.

Tekirdağ'ın Şarköy ilçesinde Hakan Örün isimli bir vatandaş kendi selasını okuttu. Bir süre sonra Örün'ün sokakta sağ salim dolaştığını gören mahalleli, küçük dilini yutuyordu. Örün'ün gerekçesi ise "Yok artık" dedirtti.
O gün psikolojik olarak zor bir dönemden geçtiğini belirten Hakan Örün, "O gün canım çok sıkkındı. Verdirdim selamı, gelsinler beni gömsünler dedim. İsterse diri diri gömsünler, hiç fark etmez. Ölmeden gömsünler" dedi.
Tekirdağ'ın Şarköy ilçesine bağlı Cumhuriyet Mahallesi'nde ilginç bir olay yaşandı. İddiaya göre; Hakan Örün isimli vatandaş, Şarköy Çarşı Camisi müezzinini telefonla arayarak sela okutmak istediğini söyledi.

KENDİ SELASINI OKUTTU

Bunun üzerine cami hoparlörlerinden, Hakan Örün'ün öldüğü yönünde sela verildi. Aynı zamanda belediye hoparlörlerinden de ölüm anonsu geçildi.

KARŞISINDA SAĞ SALİM GÖRENLER ŞAŞIRDI

Ancak bir süre sonra sokakta sağ salim dolaşan Hakan Örün'ü gören mahalleli, şaşkın bakışlarla ne olduğunu anlamaya çalıştı.

"ÖLSEYDİ CENAZESİNE GİDERDİK"

Mahalle sakinlerinden biri, yaşanan olayla ilgili olarak "Burada bir sela verilmiş. Vatandaş kendi selasını okutmuş. Biz öyle duyduk ama konuyu tam ayrıntılı olarak bilmiyorum. Selasını okutan Hakan Örün. Ölmemiş ama selayı kendisi mi okuttu, başkası mı okuttu bilmiyorum. Hakan Örün ölmemiş, ölseydi cenazesine giderdik. Tanıdığımız bir ailenin ferdi" dedi.

"CANIM ÇOK SIKKINDI, ÖLMEDEN GÖMSÜNLER"

Hakan Örün ise yaptığı açıklamada, o gün psikolojik olarak çok zor bir dönemden geçtiğini belirterek şunları söyledi: "Aklımdan bin tane düşünce geçti. Ölmeyi de düşündüm. Müezzinleri, hocaları aradım. 'Öldüm, gömün' dedim. Abimi aradım, 'Beni babamın üzerine gömün' dedim. Ne yapıyorsanız yapın, beni babamın üzerine gömün dedim. O gün canım çok sıkkındı. Moralim çok bozuk, acayip kafam takıktı. Öyle bir karar aldım. Şiirlerimi toparladım, 'Bunları saklayın, bunlar benim dünya mirasım gibi bir şey' dedim. Verdirdim selamı, gelsinler beni gömsünler dedim. İsterse diri diri gömsünler, hiç fark etmez. Ölmeden gömsünler. Ama canım çok sıkındı, moralim çok bozuktu."
Yaşanan olay kısa sürede ilçede gündem olurken, Hakan Örün'ün sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23