• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Şehit Necmettin Yılmaz'ın ailesi için buruk gün

Yeniakit Publisher
2017-11-24 08:09:00 -

Milli İradenin Sesi Yeni Akit

Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmek için Google listenize Yeni Akit'i ekleyin.

⭐ Bizi Google'da Takip Et
Şehit Necmettin Yılmaz'ın ailesi için buruk gün

Tunceli, terör örgütü PKK’nın şehir ettiği sınıf öğretmeni Necmettin Yılmaz’ın ailesi 24 Kasım Öğretmenler Günü’ne buruk giriyor.

Necmettin öğretmenin şehadetinin ardından geçen 5 ayda yurdun çeşitli yerlerinden çok sayıda taziye telefonu, mesaj ve mektup alan anne ve baba Yılmaz, oğullarından geriye kalan yıkanmamış gömleği, sazı ve kitaplarıyla teselli bulmaya çalışıyor.

Şehit öğretmenin babası Hamit Yılmaz, oğlunun vatanı ve milletine bağlı bireyler yetiştirmek için elinden geleni ardına koymadığını ifade etti. Oğlunun bir aylık öğretmenken öğrencileriyle kutladığı ilk 24 Kasım’a ilişkin konuşmalarını aktaran Yılmaz, “O gün konuştuğumuzda okulda etkinlik düzenlemişti. Okulda çocuklara öğretmenliği ve öğrenmenin değerini anlattığını söyledi. Öğretmenlik kutsal bir görev olduğundan o gün çok gururluydu” dedi. 

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23