• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Şehit Durmuş'un babasından yürekli mesaj

Yeniakit Publisher
2016-03-15 12:23:00 -
Şehit Durmuş'un babasından yürekli mesaj

Bağlar ilçesinde, terör örgütü PKK ile girilen çatışmada şehit olan özel harekat polisi Ebubekir Durmuş'un Adana'daki baba ocağına ateş düştü.

Oryıl kavşağında sabaha karşı terör örgütü PKK mensupları ile özel harekat polisleri arasında çatışma çıktı. Çatışmada 3 terörist öldürülürken polis memuru Ebubekir Durmuş (25) da şehit oldu. Bir yıl önce Aylin Durmuş ile evlenerek yuva kuran Durmuş'un şehadet haberi Adana'daki baba ocağına tez ulaştı. Eve Türk bayrakları asılırken, babası Ahmet ve annesi Ayşe Durmuş gözyaşlarına boğuldu.

Baba Ahmet Durmuş en son oğluyla 1 yıl önce görüştüğünü belirterek, "Vatan sağolsun, askerimizin, polisimizin canı sağolsun" diyerek gözyaşlarını tutamadı. Anne Ayşe Durmuş'u ise yakınları teselli etmeye çalıştı. Şehidin anneannesi Nursel Beşdaş ise onun mezuniyet töreninde giydiği kepi başına giyip fotoğrafını eline alarak ağladı.

Şehidin cenazesinin Diyarbakır'da tören yapıldıktan sonra Adana'ya hava yoluyla gönderileceği öğrenildi.

Şehit babası: Askerimizin, polisimizin canı sağ olsun

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23