• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Seçim sonuçlarının ardından Yusuf Güney'den dikkat çeken paylaşım

Yeniakit Publisher
2019-06-24 12:41:00 - 2019-06-24 12:49:01
Seçim sonuçlarının ardından Yusuf Güney'den dikkat çeken paylaşım

Ekrem İmamoğlu'nun çağrısı üzerine ''Her şey çok güzel olacak'' diyerek CHP'li isme destek veren sanatçıları eleştiren Yusuf Güney, seçim sonuçlarının ardından dikkat çeken bir paylaşım yaptı.

Her şey çok güzel olacak diyen sanatçıları eleştiren Yusuf Güney, İstanbul seçimlerinin ardından Binali Yıldırım'a olan desteğini bir kez daha yineledi.

Ekrem İmamoğlu'nun çağrısı üzerine ''Her şey çok güzel olacak'' diyerek İmamoğlu'na destek veren sanatçıları ''Bir duruşunuz olsun'' diyerek eleştiri yağmuruna tutan Yusuf Güney, resmi olmayan sonuçlara göre Ekrem İmamoğlu'nun belediye başkanı seçilmesinin ardından Binali Yıldırım'a destek çıktı.

"Sizlerin yanınızdayız"

Yusuf Güney, Yıldırım için sosyal medya hesabından, "Tek amacı hizmet olan! Saygısını, Terbiyesini, Uslubunu, Duruşunu Çizgisini bozmayan Syn Binali YILDIRIM Siz hiçbir zaman makam mevkici olmadınız nerede olsa halkınız için Göreve hazırsınız ve Bizlerde her daim sizlerin yanınızdayız. Bana ister yalaka deyin ister yandaş Duruşumu çizgimi hiçbir zaman bozmayacağım.. Saygılar dilerim." diyerek destek çıktı.

Bir dönem şehit ailelerinin yanında olduğu için tepki gördüğünü söyleyen Yusuf Güney, İmamoğlu'na destek olan ünlü isimlerin paylaşımlarının olduğu fotoğrafı, "Bana sırf şehit ailemizin yanında olduğum için günlerce etmediğiniz hakaret küfür ve tehdit kalmadı. Sanatçı tarafsız olmalıdır dediniz durdunuz ne yani bu tablodaki sanatçı arkadaşlarımızı siz sanatçı yerine koymuyor musunuz hani herhangi bir tepki falan görmedim okumadım sanata biraz saygı lütfen. Herkesin görüsüne saygım sonsuzdur ayni anlayışı hoşgörüyü de sizden bekliyorum saygılar" notuyla paylaşmıştı.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Ahmet

Saygılar dilenmez.Sunulur.

uzman analist

bu uyanık ingiliz vatandaşı tuzu kuru şimdi açtı bi zamanlar rafetin peşinden koştu abi beni şöhret yap nolu yap beni şöhret yap falan biraz oldu tam olamadı şimdi devlete yanaşıyo konse riçin burda kazan ingilterede harca vay uynaık vayyyyyyy huahuauahahahau vay uyanık vayyyy ..hahahauhaha ver mehteri çözmüş yandaş basını hemen atlıyo yandaş basın haahahuauahhah vakıfa bakın yandaşlar vakıfa hauahahau uçuyooooo aşşaaaaa ..hauhahauhaha darmadan bankalar uçtu vakıf kafayı zor kaldıtrıyo huahuahuahahahhuahah ..devleti temsil eden vakıf kürt aksulara teslin vakıf darmadan hala toparlayamıyo huahuhauahhaau sonra noldi hauhuahauhaha .vakıfa bak nolduyu anlarsıunız uahhaahahah
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23