• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Savunma Sanayii'nden heyecanlandıran paylaşım 'Sungur'

Yeniakit Publisher
2020-07-01 12:30:00 - 2020-07-01 12:36:29

Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir, Twitter üzerinden yaptığı paylaşımda "SUNGUR, başarılı atışlı testler sonrası envantere girmeye hazır!" ifadesini kullandı.

Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir'in heyecanlandıran açıklamalarından satır başları;

"Güvenlik kuvvetlerimizin kabiliyetlerini artırmak için sürpriz bir güç!   

Başkanlığımız öncülüğünde, Roketsan’ın yerli savunma sanayii paydaşlarıyla birlikte geliştirdiği hava savunma ailemizin yeni üyesi #SUNGUR, başarılı atışlı testler sonrası envantere girmeye hazır!

Kademeli hava savunma sistemimizin yeni üyesi, portatif özelliğiyle kara, hava, deniz platformlarına entegre edilebilecek. #SUNGUR hareketli atış yeteneği, gece-gündüz hedef tespit, teşhis, tanımlama, takip ve 360 derece atış kabiliyetine sahip.

#SUNGUR, hava unsurlarına karşı etkinliği ve yüksek manevra kabiliyeti, yüksek hedef isabet yeteneği ve karşı tedbir özelliği, titanyum harp başlığı, hedefin uzun menzilden görüntülenmesini sağlayan nişangahıyla kendi sınıfının önünde bir sistem."

 
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

vedat uşaklıgil ataseven

VERGİLERİMİZİ HEYKELE---İÇKİYE---LGBT SAPKINLIĞINA ---PKK SEVİCİ MEDYA ORGANLARINA ---MASONİK FAİZ LOBİSİNE---KAÇAK VİLLA SAHİBİ CANDAŞ HIRSIZ YAZARLARA DEĞİLDE BOYLE MEGA TEKNOLOJİK PROJELERE HARCADIĞINIZ İÇİN TESEKKURLER AKP...

halis

Allah razı olsun abi, bu memlekette, vitrine değil de hizmete esere takdir duyguları besleyen böyle insanların elini öpüyorum, zira çok azaldılar. 
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23