• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Sapkınlar için LGBTİ ‘olimpiyatları’ düzenlendi! Banu Avar’dan flaş yorum

Yeniakit Publisher
2019-08-25 13:29:00 - 2019-08-25 13:30:28
Sapkınlar için LGBTİ ‘olimpiyatları’ düzenlendi! Banu Avar’dan flaş yorum

LGBTİ sapkınları için Heybeliada’da sözde alternatif olimpiyatlar yapıldı. Konunun sadece hümanist bir faaliyet olmadığını belirten Banu Avar, bunun siyasi faaliyetlere bir maskeleme olduğunu ifade etti.

 yeniakit.com.tr  CHP’li Adalar Belediyesi, LGBTİ sapkınlara destek çıktı. Çoğunluğu eşcinsellerden oluşan yarışmacıların yarışacağı LGBTİ’ler için alternatif olimpiyatlar “Queer Olympix” Heybeliada’da yapıldı.

Kadıköy’de buluştular

23 - 25 Ağustos tarihleri arasında İstanbul Heybeliada’da düzenlenen Queer Olympix programında futbol, plaj voleybolu ve uzun atlama turnuvaları yapıldı. Yarışmaların yanı sıra atölyeler, forum ve piknik gibi etkinlikler de yapıldı. Sapkınlar ve destekçileri, Kadıköy’de buluşarak Heybeliada’ya geçti ve söz konusu etkinlikleri düzenledi.

“Siyasi faaliyetleri maskeleme”

Gazeteci Banu Avar, konuya dair şahsi Twitter hesabından dikkat çekici bir yorum yaptı. Konunun siyasi faaliyetlere bir maskeleme olduğunu belirten Avar, “Bunun sadece humanist bir faaliyet olmadığını National Endowment for Democracy (NED) fonlamalarından anlıyoruz...” ifadesini kullandı.

İşte o paylaşım:


ÖNE ÇIKAN VİDEO

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

İğrenç

Ahlaksızlar,soylarrı kesik anormaller

Nikelaj

Sozum ona "aile" bakanligi basina bu ulkede KADEM marifetiyle fatma sahin diye bi aklı evvel cikti 6284 istanbul sozlesmesine imza atti ustune lgbti sapikları ile ortak calismak isteriz diye beyanda bulundu cunku sozlesmeye imza atmasıni isteyenler bunun da talimatını kendisine vermişlerdi ... Allah belasını versin emeği gecenlerin... Gitti italya dan bir devlet bakanı olmus bu kisi nişan ile taltif edildi ulke olarak biz mal mıyız son zamanlarda ki birkaç cılız tepkiyi saymazsak bunun ustune konusan 1 tane aydın bile çıkmadı . Bunları bilmesine ragmen bazı sıgır yoldaşlar da "batı bizi kıskanıyor diye diye ortalıkta dolaştı" batı bu kadar aptalın olduğu yerde kıskanma hissiyatı degil olsa olsa kahkaha atacak kadar dalgasini gecme hissiyatına kapılır
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23