• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Sapkın düğüne tepki yağıyor

Yeniakit Publisher
2018-10-13 12:16:00 - 2018-10-13 12:18:16

Türkiye’de eşcinsel evlilikleri yasak olmasına rağmen geçtiğimiz günlerde ilk kez sosyal medyada eşcinsel bir çiftin İzmir’deki bir düğün salonunda evlendiklerine dair video yayınlandı.

 Oğuzhan Gültekin  Ankara Türkiye’de eşcinsel evlilikleri yasak olmasına rağmen geçtiğimiz günlerde ilk kez sosyal medyada eşcinsel bir çiftin İzmir’deki bir düğün salonunda evlendiklerine dair video yayınlandı. Görüntüler, ülkemizde ahlaksızlığın ve sapkınlığın teşvik edilmesine yönelik operasyonun ne kadar ciddi boyutlara ulaştığını gösterdi.

Eşcinseller Helak Olmuştur

Akit’e konuyu değerlendiren Diyanet-Sen Genel Başkanı Mehmet Bayraktutar, şunları ifade etti: “Televizyon ve sosyal medya aracılığı ile eşcinsel sapkınlık normalleştirilmeye çalışılıyor. Bütün semavi dinlerde eşcinsel sapkınlık yasaklanmıştır. Yüce Rabbimiz Kur’an-ı Kerim’de Lut kavminin bu sapkın yaklaşımı nedeniyle büyük bir azaba çarptırıldığını bizlere bildirmektedir. Araştırmalar gösteriyor ki bu tür eğilimler yaratılıştan ve fıtri değil, yetiştirilme ve çevre şartları ile sonradan gösterilen bir eğilimdir. Medya aracılığı ile bunun fıtri bir eğilim gibi gösterilmesi, düğünlerinin sosyal medyada paylaşılması son derece sakıncalı bir durumdur. Gençlerimizin, çocuklarımızın bu durumu normal gibi algılaması amaçlanıyor. Bu eğilimlerin sosyal medya aracılığı ile çoğaltılması konusunda kesinlikle ciddi önlemler alınmalıdır. Bu sıradan bir cinsel tercih şeklinde kabul edebileceğimiz bir durum değildir. Toplumun helakına uzanan toplumsal çürümenin bir ürünüdür. Çocukların ve gençlerimizin ruhsal sağlığı ve gelişimi açısından bu tür paylaşımların sosyal medya üzerinden yapılması kesinlikle yasaklanmalıdır.”

 

Yeni Akit Gazetesi
ÖNE ÇIKAN VİDEO

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23