• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Şantaja tehditlere maruz kalan polis memuru adalet istiyor: Sokakta aracını yaktırırsanız çakallara...

Yeniakit Publisher
Ömer Gülhan Giriş Tarihi: Güncelleme Tarihi:

Konya'nın Seydişehir ilçesinde aracı kundaklanan polis memuru Hacı Kenger, bir video yayınlayarak adalet istedi.

Konya'nın Seydişehir ilçesinde polis memuru Hacı Kenger'in evinin önünde park halindeki aracı kundaklandı. Kundaklayan kişinin, polis memurunun ceza yazdığı kişi olduğu ortaya çıktı.

Olay sonrası konuyla ilgili inceleme başlatan polis, güvenlik kamera görüntülerini izlediğinde şapkalı bir kişinin elinde bidonla aracın yanından koşarak uzaklaştığını, ardından da yangının başladığını belirledi. Ardından kimliği belirlenen şüpheli Yaşar Önsesveren, düzenlenen operasyonla yakalandı. Aralarındaki husumetten dolayı aracı kundakladığı itiraf ettiği sürülen Önsesveren ile ilgili polis memuru Hacı Kenger'den dikkat çeken açıklamalar geldi.

Yaşananlara çektiği video ile tepki gösteren polis memuru Hacı Kenger, adalet istedi:

“Tekel bayisi işleten bu şahıs, dükkanının önünde bir kişiyi vurup, öldürdü. 1 yıl cezaevinde kaldı. İnfazı olmasına rağmen ortalıkta geziyor. Gece, satış saati bittikten sonra alkol sattığı için hakkında işlem yaptım. İnternette ulaşıp oğlumu tehdit etti. Bir kadın ayarlayarak bana tuzak kurup, şantaj yapmaya çalıştı. Şimdi de aracımı kundakladı. Benim aracın yanında komşumun aracı da yandı. Siz devletin polisini koruyamazsanız, sokakta aracını yaktırırsanız çakallara, yarın bu ülkede insanlar sokakta gezemez.”

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Bozok

Polis doğru söylüyor. Ne biçim ceza yasaları ve uygulamaları var. Resmen suç işlemeye insanları teşvik ediyor.

Ahmet

Adam öldür 1 yıl cezaevinde kal ve çık.Sıkıntı büyük çok büyük.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23