• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Şamil Tayyar’dan flaş çağrı: Yasak ya kalkmalı ya da...

Yeniakit Publisher
2020-04-16 20:12:00 - 2020-04-16 23:59:51
Şamil Tayyar’dan flaş çağrı: Yasak ya kalkmalı ya da...

AK Parti eski milletvekili Şamil Tayyar, sokağa çıkma yasağına ilişkin çarpıcı ifadeler kullandı.

AK Parti eski milletvekili Şamil Tayyar, hafta sonu uygulanacak olan sokağa çıkma yasağı ile ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Şamil Tayyar, önlemler alınsa da vatandaşların uymadığına isyan ederek, "2 günlük sokağa çıkma yasağı geç açıklandı izdiham oldu, erken açıklandı değişmedi. Haftasonu savaş varmış gibi cepheye yığınak yapıyoruz. Özellikle pazaryerleri Conkbayırı gibi! Yasak ya kaldırılmalı ya uzun süreli olmalı. Önerim, tedbiri arttırıp yasağın kaldırılmasıdır. Sosyal izolasyon dedikçe sosyalleşiyoruz! Evdekal dedikçe sokağa fırlıyoruz! Günde 100 kişi ölüyor, yine kimsenin umrunda değil. Çok yazık!" dedi.

"Naçizane bir önerim olsun..."

Koronavirüs tedbirleri kapsamında kapalı tutulan berberlere ilişkin yeni bir düzenleme gerektiğini söyleyen Tayyar, "Naçizane bir önerim olsun. Sosyal izolasyona bağlı kalmak şartıyla küçük esnafa fırsat oluşturulabilir. Berber gibi. Koltuk mesafesi ayarlanıp randevuyla çalışabilirler. Pazaryerlerine göre riski daha azdır. Bir nebze olsun mağduriyet giderilir" dedi.

Süleyman Soylu açıklaması: İlk kez bir bakan..." target="_blank">
Şamil Tayyar’dan Süleyman Soylu açıklaması: İlk kez bir bakan...
Şamil Tayyar’dan Süleyman Soylu açıklaması: İlk kez bir bakan...

Gündem

Şamil Tayyar’dan Süleyman Soylu açıklaması: İlk kez bir bakan...

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Asil

Sayın TAYYER bey bu önerini hükümetle uyumlu yapsan daha iyi olur,senin gibi birkaç kişi daha yasağa uyulmalı dese daha iyi (kamu) olur .hiç değilse. Böyle olunca muhalefetle aynı çizgiye gelmiş olmuyormusun .

şenay doğan

halk ecelin değişmez bir vade olduğunu ve koronanın sadece bir bahane olduğunu virüs olmasaydı ölenlerin yine bir başka sebeple aynı saat aynı dakika aynı saniye vefaat edeceğini ecelin öne alınamaz ve ertelenemez olduğunu bildiği için rahat olabilir mi acaba...allaha emanet olun 
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23