• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'dan sokağa çıkma yasağı açıklaması

Yeniakit Publisher
2020-04-01 20:51:00 - 2020-04-01 21:06:50
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'dan sokağa çıkma yasağı açıklaması

"Bilim Kurulu sokağa çıkma yasağı istedi mi?" sorusuna Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "Bilim Kurulu'nun geçen toplantıda aldığı kararları biliyoruz ve bu kararlar belli. Bazı şehirler özelinde, giriş çıkışların kontrolü istenmişti. Bu tüm Türkiye'de uygulanıyor." cevabını verdi.

Bazı şehirler özelinde, giriş çıkışların kontrolü istendiğinin altını çizen Koca, "Bilim Kurulu'nun geçen toplantıda aldığı kararları biliyoruz ve bu kararlar belli. Bazı şehirler özelinde, giriş çıkışların kontrolü istenmişti, bu tüm Türkiye'de uygulanıyor." açıklamasını yaptı.

Koronavirüs Bilim Kurulu, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca başkanlığında toplandı. Sağlık Bakanlığı'nda gerçekleşen kritik toplantının ardından Fahrettin Koca gündeme dair açıklamalarda bulundu.

Sokağa çıkma yasağı gelecek mi?

"Bilim Kurulu sokağa çıkma yasağı istedi mi?" sorusuna yanıt veren Fahrettin Koca, "Bilim Kurulu'nun geçen toplantıda aldığı kararları biliyoruz ve bu kararlar belli. Bazı şehirler özelinde, giriş çıkışların kontrolü istenmişti. Bu tüm Türkiye'de uygulanıyor." ifadelerini kullandı.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Akyazıcı

Sokağa çıkma yasağı olmadan bu iş durulmaz

Dost 1

Dünyanin en zengin ülkesi isvicre bili sokaga cikma yasagini yapamamayiz ekonomimiz kaldiramaz diyor bazilari cikmiş sokaga cikma yagi istiyor okadar kolaydi ekonominiz alt üst olur. Sayin Bakanim dogru olani yapiyor.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23