• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Saadet'in fitnecisi Ali Aktaş: Cumhurbaşkanı adayı olduğunu açıkladı!

Yeniakit Publisher
2021-04-23 23:54:00 - 2021-04-24 00:21:49
Saadet'in fitnecisi Ali Aktaş: Cumhurbaşkanı adayı olduğunu açıkladı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Oğuzhan Asiltürk'ü ziyaret ettiği günden beri Asiltürk'ü hedef alan Ali Aktaş, şimdi de bağımsız Cumhurbaşkanı adayı olduğunu açıkladı.

 Yeniakit.com.tr 

Bir dönem Saadet Partisi'nin Antalya Belediye Başkanı adayı olan Ali Aktaş, Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Oğuzhan Asiltürk'ün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile iftar yapmasından sonra, Saadet Partisi'nin yakasından düeşeceğini duyurmuştu. Aktaş, sürekli fitne saçtığı Saadet'te umduğunu bulamayınca, bağımsız Cumhurbaşkanı adayı olduğunu açıkladı.

Çok istekli olduğu CHP'ye göz kırptı

Twitter hesabından paylaşımda bulunan Aktaş, Millet İttifakı'nın daha iyi bir aday bulması halinde, onu destekleyeceğini söyleyerek, asıl arzu ettiği CHP'ye göz kırptı.

Asiltürk'ü hedef almıştı!

Ali Aktaş, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Oğuzhan Asiltürk'ü ziyaretini hazmedemeyerek, birbiri ardına paylaştığı mesajlarla, Asiltürk'ü hedef almıştı. Aktaş, Asiltürk'e olan kini ile kanal kanal dolaşarak, muhalif kanalların pohpohladığı isim haline gelmişti. 
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Ali Aktaş kim ki?

Oğuzhan Asiltürk ise, Yeni Akit'e yaptığı açıklamasında, "Ali Aktaş partimizde olan birisi değil. Partimizle hiçbir ilgisi yok. Zamanında bir belediye başkanı adayı yapmışız o kadar. Biz ona herhangi bir anımızda görev vermişiz, geçmiş gitmiş. Şimdi o kişinin açıklamaları partiyi temsil eder mi? Ne derse desin. Biz cevap vermeye tenezzül bile etmeyiz." demişti.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

abdrhman

bir sen eksiktin ......................

Fitneci olsa ne olur.

Her tarafı bozgunculuk olsa ne olur. Cumhurbaşkanlığı adaylığı hayırlı olsun. Darısı KK , MERAL , TEMEL ' in adaylığını açıklamalarını bekliyoruz. Bunlarda özellikle KK' de yürek yoktur.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23