• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Rusya'dan Türkiye karşıtı yeni adım! Görüntüler ortaya çıktı

Yeniakit Publisher
2021-01-17 14:29:00 -

Rusya'dan Türkiye'ye karşı skandal hamleler gelmeye devam ediyor. Moskova yönetimi, Suriye'nin kuzeyinde Türkiye'nin olası operasyonuna karşı terör örgütlerine askeri yardımda bulundu.

Rusya'nın Suriye'nin kuzeyinde Türkiye'nin olası operasyonuna karşı terör örgütü YPG kontrolündeki bölgelere askeri sevkiyat gerçekleştirdiği bildirildi.

Bölge kaynaklarından edinilen bilgilere göre, Rus askeri güçleri terör örgütü PKK'nın Suriye yapılanması olarak kabul edilen Rakka ve Haseke'ye askeri sevkiyat gerçekleştirdi.

Rakka'nın kuzeyinde Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) tarafından desteklenen muhaliflerle YPG arasında çatışmaların yaşandığı Ayn İsa bölgesine yönelik de gerçekleştirilen sevkiyatın, neleri kapsadığı konusunda detay paylaşılmadı.

Kısa bir süre önce TSK tarafından desteklenen Suriyeli muhalifler YPG kontrolündeki Ayn İsa yerleşimi yakınlarındaki birkaç köye giriş yapmış, Türkiye'nin bölgede ilerlemesini is
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

sacli musa

onlar da bize verir bir tur hibe gibi

şeyh şamil

söz verdiğiniz ve söz aldığımız 35-50km lik band bir an önce temizlenmeli ve Türk askerinin kontrolünde Suriyeli misafirlerimizin en az %80 ni oraya yerleştirilmeli. daha fazla oyuna gerek yok. icraat
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23