• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Rusya’dan flaş İdlib açıklaması: O iki ülkeden kuşkuluyuz

Yeniakit Publisher
2020-02-27 22:51:00 - 2020-02-27 23:22:22
Rusya’dan flaş İdlib açıklaması: O iki ülkeden kuşkuluyuz

Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Mariya Zaharova, İdlib için dörtlü görüşme teklifiyle ilgili olarak yeni bir açıklamada bulundu. Zaharova, görüşmelere Fransa ve Almanya'nın katılmasından kuşku duyacaklarını söyledi.

Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Mariya Zaharova, Rusya ve Türkiye’nin İdlib görüşmelerine Fransa ve Almanya’nın da katılmasının ne kadar uygun olduğu konusunda kuşkuları olduğunu belirtti.

Zaharova, bugünkü basın toplantısında, Türkiye’nin İdlib için dörtlü görüşme teklifine tepkilerinin ne olduğu sorusuna ''Şimdi görüşmeler yapıyor. Bu görüşmelerin birkaç gün süreceğini düşünüyorum. Doğrusunu söylemek gerekirse karadaki durumla ilgili belirleyici rol oynamayan ülkelerin bu görüşmelere katılımı yönünde soru işareti var. Böyle bir katılım ne için lazım? Bu kadar. Biz farklı girişimlere hazır ve açığız, ama bu girişimlerin bir şekilde açıklanması gerektiğini düşünüyorum. Yani ne için, bunun anlamı, katma değeri ne olacak? Karmaşık sorunlar dahil çeşitli çözüm yöntemlerimiz güzel bir şekilde çalışırken tüm bunlardan ne elde edeceğiz?” yanıtını verdi.

Kremlin açıklama yapmıştı

Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in planlarında 5 Mart'ta İstanbul'da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la bir görüşme yapılmasının henüz bulunmadığını söylemişti.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

AYH8N ERG8N8Z EWET

Rusya Putinle zirveyi zorluyor.Ama neyin zirvesini? karşımızda gardını almış Natoya bilenmiş herşeyin hırsını çıkarmaya hazırlanan bir glaydatör var. Silahlarını iyi seçmiş. Sratejik dengelerle oynamaya Nato tarafından sıkıştığı köşeden çıkmaya çalışan Ekollerin ve vizyonların çatışmasının bir parçası Rusya. 

Sergey sindau misafir

ABD Sakin kasinma artik yeteri kadar illeri gittiniz sikiysan ucaklarimizi dusur sana gosterecez pis orospu fahise kahpe ABD sakin canimizi sikma sakin sakin otur oturdugun yerde asaglik orospu fahiseler kahpeler eyer canimi sikmaya devam edersen ben ve biz Ruslar ve biz Cinliler patlamak ozereyiz cunku dayanacak tahmul edilecek hic bir yani tarafi yoktur
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23