• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Quaresma açıklamalarda bulundu

Yeniakit Publisher
2018-03-15 12:22:00 -
Quaresma açıklamalarda bulundu

Avrupa'daki başarısıyla taraflı tarafsız herkesin takdirini toplayan Beşiktaş'ta yıldız oyuncu Quaresma, Bayern Münih maçı sonrası konuştu.

Şampiyonlar Ligi son 16 turu rövanş maçında sahasında Bayern Münih'e 3-1 yenilen ve turnuvaya veda eden Beşiktaş'ta Portekizli yıldız Ricardo Quaresma, karşılaşmanın ardından soruları yanıtladı.

''ŞAMPİYONLUK ŞANSIMIZ VAR''

Artık Süper Lig'e döneceklerini söyleyen Quaresma, ''Taraftarımız tek kelimeyle mükemmeldi, her zaman mükemmeller. Şimdi lige dönüyoruz, şampiyonluk şansımız var, bunun bilincindeyiz. Bunun için mücadele edeceğiz.'' şeklinde konuştu.

''KOLAY KOLAY TÜRK BİR TAKIMIN GELEMEYECEĞİ NOKTA...''

Bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde gösterdikleri performansın özel olduğunu belirten Portekizli futbolcu, ''Kolay kolay hiçbir Türk takımının gelemeyeceği bir noktaya geldi bu takım. Grup aşamasındaki performansımız özeldi.'' sözlerini kullandı.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

''TFF KARAR VERDİ, HERKESİN GÖZÜ ÖNÜNDE OLDU''

Aldığı 5 maçlık ceza hakkında da konuşan Ricardo Quaresma, ''Takımla beraberim, çalışmalara devam ediyorum. Tabii ki maçlara çıkamıyorum ama dışarıdan onlara verebildiğim desteği veriyorum. Federasyon karar verdi, bütün kamuoyunun gözünün önünde oldu her şey. Olay nasıl gelişti, neler oldu, biliyor herkes. Artık 5 maç beklemek zorundayım.'' dedi.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23