• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Prof. Dr. Mehmet Çilingiroğlu: Virüs aldı başını gidiyor

Yeniakit Publisher
2020-08-10 06:01:00 -
Prof. Dr. Mehmet Çilingiroğlu: Virüs aldı başını gidiyor

Prof. Dr. Mehmet Çilingiroğlu koronavirüsün hızla yayılmaya başladığını belirterek, herkesten tedbirlere uymasını istedi.

Amerika'da yaşayan Prof. Dr. Mehmet Çilingiroğlu, koronavirüsün hızla yayıldığına dikkat çekerek, Türkiye'nin yerli aşı üretecek olmasını da sevinçle karşıladı.

Çilingiroğlu, "Test sayını arttır Türkiyel asemptomatik vakaları yakala virüsün önüne ancak bu şekilde geçebiliriz. Yoksa virüs aldı başını gidiyor. Günlük olması gereken test sayısı en az 80 bin Tedbirlere uy Türkiyem. Bu virüsü ciddiye alalım." diyerek uyarıda bulundu.

Rus aşısına güvenmem

Koronavirüs aşı hakkında açıklamalarda bulunan Çilingiroğlu, "İnşallah yerli aşı olur. Ne ABD aşısı ne de Rus aşısı" dedi.


ÖNE ÇIKAN VİDEO

 

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Çilingir

Çilingiroğlunu manşet yapmayın ya. Adam nasılda kendini basına kabul ettirdi, nasıl bir yöntem uyguladı,,, velev ki doğruları söylese bile..

A. Çömez

Hani aşı çıktı diye müjdeni istiyordun? Okuduğun tıp ilimi daha senin gibi nice hekimciklerle top gibi oynar. En iyisi okuyup öğrendiğiniz tıbbın dart durt olduğunu kabul edip kıyamete kadar hastalık hakkında susmak. Hippokrates de doktorculuk oynamıştı, saç çıkaracağım diye nice ota, çöpe güvenmişti sonunda hepsini döktü. Kısacası mevcut tıp sihirbazlık olup önce kendini doktor sanan andavallılarla dalga gecer ve zavallı hastalarla galda geçirir.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23