• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Prangaları bir bir kırdı

Yeniakit Publisher
2020-07-13 09:11:00 - 2020-07-13 09:13:04
Prangaları bir bir kırdı

18 yılda ülkeye çağ atlatan Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Tükiye’nin 100 yıllık sorunlarını tek tek çözdü. Başörtüsü problemi, imam hatip liselerine uygulanan katsayı ayrımcılığı, Kur’an kursu yasakları, kamuda kılık kıyafet zorbalığı ve ümmetin 86 yıllık Ayasofya rüyası Erdoğan’ın dirayeti sayesinde aydınlığa kavuştu.

Seküler jakoben zihniyetin Müslüman Türk milletine dayattığı bütün baskı ve yasaklar, Başkan Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğini yaptığı AK Parti iktidarları döneminde yerle yeksan edildi. Başörtüsü yasağından, katsayı problemine, kamudaki kılık kıyafet serbestliğinden, Kur’an Kursu yasaklarının kaldırılmasına ve de milletimizin Ayasofya rüyasının gerçeğe dönüştürülmesi kararlarında Başkan Erdoğan’ın imzası yer aldı. Ülkemizin kanayan yarası haline gelen kronik problemlerini çözen Erdoğan, milletin gönlüne altın harflerle ismini yazdırmayı başardı.

Başörtüsü zulmüne son verildi

Türkiye son 18 yılda çağ atlarken, mütedeyyin insanların üzerine atılmış olan seküler ağları da yırtıp atmayı başardı. Savunma sanayinden, sağlık sektörüne, tarımdan, teknolojik tekamüle kadar birçok konuda hamle üstüne hamle yapan Türkiye, insan hakları noktasında da birçok zorluğun üstesinden geldi. 28 Şubat sürecinde tavan yapan ve en kutsal hak olan eğitim hakkına aleni şekilde ket vuran başörtüsü yasağı Erdoğan döneminde çözüldü. Başörtülü kızların üniversite kapılarından içeri alınmadığı ve büyük bir zorbalıkla karşılaştığı yasaklar silsilesi 2013 yılında çıkartılan bir kanunla resmen sona erdi. Böylece Müslümanların yüreğinde onulmaz bir sızı olan başörtüsü zulmü Erdoğan’ın imzasıyla tarihe karıştı.

Cuntanın izleri silindi

28 Şubat sürecinin sivil cuntacıları tarafından uygulamaya konulan kat sayı problemi de Başkan Erdoğan döneminde çözüldü. Esas itibariyle İmam Hatip Lisesi öğrencilerinin üniversiteye girişini engellemek için başlatılan meslek liselerine yönelik kat sayı uygulaması, 2009 yılında bizzat Erdoğan tarafından kaldırıldı. Böylece kendi geleceği olan gençleri arasında ayrım yapan bir ülke konumunda olan Türkiye bu ayıptan da Erdoğan sayesinde kurtulmuş oldu. 28 Şubat postmodern darbe döneminin bir diğer çağ dışı yasağı olan, Kur’an Kursu zorbalığı da yine bu süreçte son verildi. 12 yaş altındaki çocukların Kur’an Kursu’na gitmesini engelleyen zorba yasa 8 Temmuz 2012’de AK Parti tarafından kaldırıldı.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Ayasofya yeniden cami oldu

İnsan haklarının önüne açan en önemli gelişmelerden biri de kamuda kılık kıyafet serbestliğiyle oldu. Bu adımla birlikte başörtülü kadınların kamuda çalışmasının önü de böylece resmen açılmış oldu.

Tarihler 10 Temmuz 2020 gösterdiğinde ise Türkiye tarihi bir ana daha Başkan Erdoğan sayesinde şahitlik etti. 86 yıllık Ayasofya hasreti Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın dirayeti ve Danıştay’ın hakkaniyetli kararı neticesinde sona erdi.

Yeni Akit Gazetesi

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

DOGRUCUBASI

Kendini Turk Milleti olmaktan ziyade Arap Ummeti olmaktan mutlu gorunen Kimligini yitirmis Yorumcular. Siz bugun bu karara gobek atip elestirenlere hakaret ederken yarin Yunanistan veya Israil bir caminizi kilise yaparsa ne yapacaksiniz seyredecegim ve gulecegim burdan. Dunyada zamaninda insa edilmis tum kiliseler kilise, camiler cami, sinagoglar sinagog olarak kalmalidir. Dini ve inanci ne olursa olsun bunun aksini dusunen ve uygulayanlar YONTMA TAS DEVRI kafalilardir. Tum dunyada akli basinda insanlar bir araya gelip bunlarin tamamini etkisiz hale getirmedikce Turkiyeme, hatta dunyaya dahi ne huzur gelir ne de demokrasi. Demedi demeyin, gordugunuz ruyadan tez elden uyanin, Cunku ENINDE SONUNDA OLACAK OLAN DA BUDUR, CUNKU: Nehirler asla YUKARI AKMAZ, 21. yuzyildayiz, 7. yuzyilda yasamak isteyenlere DUNYANIN %95i GOZUYLE GULER!

murat

Herkes ebedi ikametgahını imar ediyor. Kimileri cennete doğru yol alır, kimileri de cehennemine durmadan odun taşır. Rabbim bu zulüm ve zorbalıklara son verenlere cenneti ihsan etsin. Aksi için çalışanlara da müstehaklarını kat kat fazlasıyla versin. Zalimler için yaşasın cehennem!
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23