• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

‘Oturun oturduğunuz yerde’ Hazal Kaya’nın ‘küf’ davasında karar çıktı

Yeniakit Publisher
2022-05-19 11:21:00 -
‘Oturun oturduğunuz yerde’ Hazal Kaya’nın ‘küf’ davasında karar çıktı

Son yıllarda kokuşmuş magazin medyası sayesinde adını sıkça duyuran, Hazal Kaya’nın küf davasında karar çıktı.

Toplum ahlakını bozan Aşk-ı Memnu dizisiyle adını duyuran ve oynadığı ahlakdışı dizilerle bilinen Hazal Kaya’nın ev sahibi ile girdiği ‘küf’ davasında mahkeme kararını verdi.

 

Hazal Kaya, küf kokusu nedeniyle evini kiralamaktan vazgeçtiği Doç. Dr. Ruhet Genç ile karşılıklı açtıkları davalar mahkeme tarafından reddedildi.

 

Hürriyet’ten Özge Eğrikar’ın haberine göre, oyuncu Hazal Kaya, Ali Atay’la evlenmeden önce Göktürk’te bir ev kiralamıştı. İddiaya göre evde ağır bir küf kokusu fark eden oyuncu, durumu ev sahibine bildirmişti. Ev sahibi olan Dr. Ruhet Genç oyuncunun talebine olumlu yaklaşmayınca, Hazal Kaya kira sözleşmesini feshetmişti.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

 

Peşin ödediği parayı geri alamayan Hazal Kaya 230 bin liralık icra takibi başlattıktan sonra Dr. Ruhet Genç’in malvarlığına haciz konuldu.

 

Ev sahibi Dr. Ruhet Genç, kendisini mağdur ettiği iddiasıyla Hazal Kaya’ya 200 bin liralık manevi tazminat davası açtı. Ünlü oyuncuda karşılık olarak Genç’e 200 bin liralık karşı dava açtı. Karar duruşmasında mahkeme, gerekçesini sonradan açıklamak üzere karşılıklı davaları reddetti.

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23