• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Ortalığı karıştıran iddia! Kraldan gizlemişler

Yeniakit Publisher
2020-09-20 08:27:00 -
Ortalığı karıştıran iddia! Kraldan gizlemişler

BAE ve Bahreyn’in ardından Suudi Arabistan’ın da İsrail ile normalleşme anlaşması imzalayacağı iddiaları gündeme geldi. Suudi Veliaht Prensi Muhammed bin Selman’ın şimdilik babası Kral Selman’ın tepkisinden çekindiği için bu planını gizlediği ileri sürüldü.

Körfez ülkelerinin ABD’nin girişimleriyle terör devleti İsrail ile attıkları normalleşme adımları İslam dünyasında büyük tepki çekerken siyonist kervana Suudi Arabistan’ın da dahil olacağı iddiası gündeme geldi.

ABD merkezli Wall Street Journal (WSJ) gazetesindeki bir makalede, Suudi Kraliyet Ailesinde Veliaht Prens Muhammed bin Selman ve Kral Selman bin Abdulaziz arasında İsrail krizinin yaşandığı ileri sürüldü. Makalede ikilinin “İsrail’le ilişkilerin normalleşmesi” konusunda farklı düşündükleri ifade edildi.

Kral Selman engellerdi

Kral Selman’ın İsrail-Filistin meselesinde uzun yıllar boyunca bağımsız bir Filistin devletinden yana olduğu hatırlatılan makalede, Prens Selman’ın ise İran’a karşı İsrail ile arayı düzeltme çabası içerisinde olduğu belirtildi.

Söz konusu makalede Prens Selman’ın Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) ve Bahreyn’in attığı İsrail ile normalleşme hamlesini babasından gizlediği ve Kral Selman’ın ABD Başkanı Donald Trump’ın açıklaması sonrası büyük bir şaşkınlık yaşadığı iddia edildi.

Prens Selman’ın Filistin’e ihanet sayılan anlaşması bilmesi durumunda engellemesinden korktuğu için İsrail ile atılan normalleşme adımlarını babasından gizlediği kaydedilen makalede
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Kral Selman Filistin devletinin kurulması fikrine bağlılığının devam ettiğini belirtmek için Dışişleri Bakanı’na bu konuda bir açıklama yapmasını talimatı verdiği ifade edildi.

Prens Selman’ın Trump’ın damadı ve Başdanışmanı Jared Kushner ile Eylül ayının başında gerçekleştirdiği görüşmede babasının İsrail ile atılacak olan normalleşme adımlarına karşı olduğunuı belirttiği şimdilik Bahreyn’in yapacağı anlaşmaya destek verebileceğini aktardığı belirtildi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Deniz

Kraldan gizlenmiş ha çocuklar güler salmanin dostu az hemen krala yetistirler inanmayın bu Suud ailesi hangi fakir İslam ülkesine yardım ettiler zenginlerin nasıl yaşadığını görüyoruz altın kaplama Ferrari altın kaplama klozet eyy Suud ailesi sizler kripto bir ailesin hacca giden müslüman parası ile ABD santajina boyun buktunuz ve onlar size silah sattılar müslüman parasını siyonizme yedirdiniz aç fakir umutsuz halklara yardımcı olmadınız yatırımları batılı ülkeler e harcadınız Hz Muhammed şu halinizi görse ne derdi kukla Suud ailesi derdi

ibo

hic de gizlemediler. bal gibide haberi vardi. suudlarin eskiya soyu oldugunu unutmayalim. her b.k beklenir siyonist usaklarindan
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23