• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Ormanda cesedi bulunan otizmli genç toprağa verildi

Yeniakit Publisher
2020-06-09 12:26:02 -

Milli İradenin Sesi Yeni Akit

Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmek için Google listenize Yeni Akit'i ekleyin.

⭐ Bizi Google'da Takip Et
Ormanda cesedi bulunan otizmli genç toprağa verildi

İSTANBUL (AA) - Küçükçekmece'de kaybolduktan 28 gün sonra Arnavutköy'deki ormanlık alanda cesedi bulunan otizmli Taha Yiğit'in cenazesi defnedildi.

Küçükçekmece'de, 20 Nisan'da babasıyla dolaşmaya çıktıktan bir süre sonra kaybolan Yiğit'in Arnavutköy İstiklal Mahallesi'ndeki ormanlık arazide bulunan cesedi, Adli Tıp Kurumundaki incelemenin ardından ailesine teslim edildi.

Taha Yiğit için Küçükçekmece'deki İstanbul Büyükşehir Belediyesi Avrupa Yakası 2. Bölge Mezarlıklar Müdürlüğünde sosyal mesafeye uyularak cenaze namazı kılındı.

Yiğit'in ailesi ve yakınlarının katıldığı cenazede, tabutun cenaze arabasına bindirilmesi esnasında aile üyelerinin gözyaşlarını tutamadığı görüldü.

Yiğit'in cenazesi, Başakşehir Kayabaşı Mezarlığına defnedildi.

Otizmli 19 yaşındaki Taha Yiğit, babasıyla dolaşmaya çıktıktan bir süre sonra kaybolmuştu. 28 gündür aranan Taha Yiğit'in cenazesi, Arnavutköy İstiklal Mahallesi'ndeki ormanlık arazide bulunmuştu.




Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23