• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Oğlunu kurtarmak için sulama kanalına atlayan baba boğularak hayatını kaybetti

Yeniakit Publisher
2020-06-02 17:54:00 - 2020-06-02 19:55:27

Milli İradenin Sesi Yeni Akit

Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmek için Google listenize Yeni Akit'i ekleyin.

⭐ Bizi Google'da Takip Et
Oğlunu kurtarmak için sulama kanalına atlayan baba boğularak hayatını kaybetti

Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde sulama kanalına düşen oğlunu kurtarmak için kanala atlayan baba boğularak hayatını kaybetti. Çocuk ise vatandaşlar tarafından kurtarıldı.

Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde, bir baba, balık tutarken sulama kanalına düşen oğlunu kurtarmaya çalışırken boğuldu. Çevredeki vatandaşlar tarafından kurtarılan çocuk ise hastaneye kaldırıldı.

Oğlunu kurtarmak için atladı

Şanlıurfa'nın Suruç ilçesi Akıncı Mahallesi'nde Devlet Su İşleri'ne (DSİ) ait sulama kanalında, baba İhsan Çalışır, oğlu Mehmet Çalışır ile birlikte evlerinin yakınında bulunan sulama kanalına balık tutmak için gitti. Oğlu Mehmet Çalışır'ın dengesini kaybederek kanala düştüğünü gören baba Çalışır, oğlunu kurtarmak için kanala atladı. Kanalda oğlunu kurtarmaya çalışan İhsan Çalışır, su üstünde kalmayı başaramayarak hayatını kaybetti.

Babanın cansız bedenine ulaşıldı

Oğlu Mehmet Çalışır ise çevredeki vatandaşlar tarafından sudan çıkarıldı. Yardıma gelen çevredekiler, durumu sağlık ekiplerine ve jandarmaya bildirdi. Su altı arama-kurtarma ekiplerinin kısa süreli araması sonucunda, baba Çalışır'ın cansız bedenine ulaştı. Jandarma ekiplerinin incelemesinin ardından Çalışır'ın cansız bedeni otopsi işlemleri için Adli Tıp Kurumu'na götürüldü. Suruç Devlet Hastanesi'nde tedaviye alınan Mehmet Çalışır'ın sağlık durumunun ise iyi olduğu belirtildi. Jandarma olayla ilgili soruşturma başlattı.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23