• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Odatv'nin 'gözlerimiz yaşardı' dedirten cevap hakkına saygısı...

Yeniakit Publisher
2021-05-17 19:06:00 - 2021-05-17 19:10:37
Odatv'nin 'gözlerimiz yaşardı' dedirten cevap hakkına saygısı...

Odatv, CHP'li şirkete ait 'Dimes' markasına ait bir meyve suyundaki mide bulandıran görüntüyle ilgili iki yüzlü bir habere imza attı. AK Parti'ye dair eleştirileri hakarete çeviren Odatv, insan sağlığını tehdit eden skandal olayla ilgili eleştiriden kaçınarak şirkete 'cevap hakkı' tanıdı.

yeniakit.com.tr

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Ersoy’un eşi Pervin Ersoy’un Dimes marka kutu meyve suyu ile ilgili yaptığı ‘mide bulandıran’ paylaşımı sonrası, Odatv ‘gözlerimiz yaşardı’ dedirten bir habere imza attı.

'Dimes' meyve suyunda 'mide bulandıran' görüntü

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Ersoy’un eşi Pervin Ersoy, sosyal medya hesabından, oğlu için aldığı Dimes marka kutu meyve suyunun içinden çıkan mide bulandıran görüntüyü paylaştı. Ersoy, ‘insanların sağlığı ile oynanıyor’ diyerek markaya tepki gösterdi.

Odatv Dimes'e 'cevap hakkı' tanıdı

Asparagas haberler ile hükümet aleyhinde propaganda yapan Odatv ise, insan sağlığını tehdit eden konuda şaşırtan bir habere imza attı.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Odatv, mide bulandıran olayla ilgili markaya yönelik herhangi bir eleştiri yapmaktan kaçırnırken şirketin açıklamasını öne çıkardı. AK Parti ile ilgili ufak bir hatayı bile ‘skandal haber’ olarak pazarlayan ve cevap hakkına yer vermeyen Odatv, Dimes’e ‘cevap hakkı’ tanıdı.

CHP'li marka sahibine iltimas

Odatv'nin bu iki yüzlü haberinin sebebi ise kolay bir şekilde anlaşıldı. Dimes'in, CHP'den bir dönem milletvekili olan Orhan Diren'in yönetim kurulu başkanı olduğu aile şirketine ait olduğu öğrenildi.

Marka sahibi AK Parti olunca adeta yerden yere vuran Odatv'nin, sahibi CHP'li olan Dimes'e iltimas geçtiği haber, iki yüzlülüğünü yeniden ortaya çıkardı.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Neriman Aksu

Böyle haberlerin marka ismi verilerek yapılması çok iyi oluyor. Artık evime dies marka sokmam.

Hurkan

Tamam ne guzel iste! Bundan sonra ne yapmaliyiz? Cevap ; Dimes urunlerini almayacagiz:)
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23