• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Odatv, FETÖ ve Kemalistler tahrik etti magandalar harekete geçti! Gazeteci Murat Alan’a çirkin saldırı!

Yeniakit Publisher
2019-06-14 14:21:00 - 2019-06-14 17:39:05

Bir süredir FETÖ’cü hesaplar ile Odatv tarafından hedef gösterilen Yeni Akit Yayın Kurulu üyesi Murat Alan’a, Cuma namazı için evinden çıktığı sırada magandalar beyzbol sopalarıyla saldırdı. Saldırıda yaralanan Alan’ın tedavisi sürüyor. Alan'a saldıran vandallar, olay yerinden uzaklaşırken, "Seni de, senin temsil ettiğin zihniyetin de üstesinden geleceğiz." sözleriyle niyetlerini açıkça belli ettiler.

 yeniakit.com.tr 

Yeni Akit Gazetesi Haber Müdürü ve Yayın Kurulu Üyesi gazeteci Murat Alan’a saldırı!.. Geçtiğimiz günlerde Akit TV yayınında Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) ve Ergenekoncu generalleri kasdederek söylediği sözler bağlamından koparılarak FETÖ’cü sosyal medya hesapları ve Odatv tarafından yayınlanan Murat Alan’a evinin önünde saldırıldı.

Cuma Namazı saatinde şok saldırı

Öğlen saatlerinde Cuma namazına gitmek üzere evinden çıkan Murat Alan’a, magandalar beyzbol sopalarıyla saldırdı. Saldırıda başından ve vücudunun çeşitli bölgelerinden yaralanan Murat Alan, çevredeki bir hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Alan’ın tedavisi sürüyor.


ÖNE ÇIKAN VİDEO

Saldırı sonrası hastanede Akit tv mikrofonlarına konuşan Murat Alan, saldırının kendisine değil, millet iradesine yönelik olduğunu belirterek "Vatan sağolsun" dedi. Alan, saldırganların talimatla hareket ettiğine inandığını belirterek, oda tv'nin günlerdir yaptığı yayınlara işaret etti.

"Üstesinden geleceğiz"

Murat Alan'a çocuklarıın gözü önünde saldıran şahıslar, olay yerinden uzaklaşırken küstah sözlerle adeta meydan okudular. Alan'ı darp eden teröristler, olay sonrası, "Seni de, senin temsil ettiğin zihniyetin de üstesinden geleceğiz." diyerek bölgeyi terk ettiler.

FETÖ ve Oda tv hedef gösterdi!

Alan’ın Akit TV yayınındaki FETÖ ve Ergenekon davalarından yargılanan generalleri kasdederek söylediği sözler bağlamından koparılıp çarpıtılarak önce FETÖ’cü “Kaç Saat Oldu” isimli twitter hesabından, ardından da Oda tv, Cumhuriyet ve Sözcü gibi yayın organlarından paylaşıldı. Konuyu çarpıtarak defalarca haber yapan Oda tv’nin yayınlarının akabinde Milli Savunma Bakanlığı da Murat Alan hakkında dava sürecini başlattı.

UMED: Saldırı planlı ve hain!

Saldırı sonrası açıklama yapan Uluslararası Medya Enformasyon Derneği (UMED) Yönetim kurulu saldırının "Planlı" ve "Hain" olduğunu duyurdu. Açıklamada, "Yeni Akit Yayın Kurulu üyesi Murat Alan’a yapılan planlı ve hain saldırıyı kınıyor, sürecin takipçisi olduğumuzun bilinmesini istiyoruz" denildi.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23