• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

O ülkede vahşet! Kocasının hamile kadına yaptıkları kan dondurdu

Yeniakit Publisher
2020-09-21 14:54:00 -
O ülkede vahşet! Kocasının hamile kadına yaptıkları kan dondurdu

Hindistan'da yaşanan bir vahşet ortaya çıktı. 5 kızı olan bir adam yeni doğacak çocuğunun cinsiyetini öğrenmek için hamile eşinin karnını yardı.

Akıllara durgunluk veren olay Hindistan'da yaşandı. 5 kız çocuğu bulunan ve erkek bebek sahibi olmak isteyen bir adam, çocuğun cinsiyetini öğrenmek için hamile eşinin karnını yardı. 

Kadının durumu ağır

NDTV Televizyonu'na konuşan Pravin Singh Chauhan isimli polis, kadının durumunun ağır olduğunu söyledi. Yaklaşık 7 aylık hamile kadının karnının kesici bir cisimle yarıldığını belirten polis, bebeğin durumuna ilişkin herhangi bir bilgi vermedi.

Kız bebeklerinin en çok öldürüldüğü ülkelerden biri Hindistan

Öte yandan Hindistan dünyada kız bebeklerinin en çok öldürüldüğü ülkelerden biri. Delhi merkezli Asya İnsan Hakları Merkezi adlı sivil toplum kuruluşunun araştırmasına göre, ülkede kız çocuklarına yönelik kürtaj da yaygın olarak yapılıyor.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Ali

Peygamber efendimizin zamanındaki putperestler de aynıydı. Hindistan inek perest putperestlerin dolu olduğu bir yer. Huzur İslam'da. ama ülkemizdeki gibi sulandırılan şekilde değil düzgün bir şekilde yaşanan İslam'da..

Ercan

Allah zalimleri cehennemde toplasin amin.Allah bizi islam ahlakindan ayirmasin amin
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23