• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

O terör örgütü, Tik Tok’a girdi

Yeniakit Publisher
2021-11-28 22:23:00 -
O terör örgütü, Tik Tok’a girdi

Terör örgütü DEAŞ’ın, Noel şenlikleri sırasında intihar saldırıları düzenletmek için gençleri avlamaya çalıştığı ve bunun için de sosyal paylaşım uygulaması Tik Tok’u kullandığı ortaya çıktı.

Münübe Yılmaz

Terör örgütü DEAŞ’ın, Noel şenlikleri sırasında intihar saldırıları düzenletmek için gençleri avlamaya çalıştığı ve bunun için de sosyal paylaşım uygulaması Tik Tok’u kullandığı belirtildi. DEAŞ’ın Tik Tok'ta onlarca hesabının bulunduğunu yazan İngiliz Sun gazetesi, terör örgütünün, yakın tarihli bir videosunda, destekçilerinden Noel arefesinde Batı ülkelerinde büyük kayıplara sebebiyet verecek terör saldırıları düzenlemelerini istediğini aktardı.

1.5 yıldır aktif

Videodaki kişinin “Onlar (Müslüman olmayanlar) Allah’a inanmıyorlar ve kutsalımızla alay ediyorlar. Onlar Şeytan'ın hizmetkarlarıdır” dediğinin belirtildiği Sun haberinde, alışveriş yapanlar ve Noel kutlayanlardan sahnelerin yer aldığı videonun “Ey Allah’ın askeri, kafirlerin kanını dökmeye hazırlan” çağrısıyla son bulduğu ifade edildi. DEAŞ videolarının yayınlandığı Tik Tok hesabının 1.5 yıldır aktif olduğu ve videolarının binlerce defa izlendiği öğrenildi.

 
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

şeyh Şamil

bütün sapıklar dinsiz imamsızlar hainler kullanıyor da terörisler niye kullanmasın. zaten iş çığrından çıkmış!
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23