• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

O ilimizde kıyıya vurdu! Tam 9 kilo

Yeniakit Publisher
2019-11-18 18:48:00 -
O ilimizde kıyıya vurdu! Tam 9 kilo

Muğla’nın Marmaris ilçesi Siteler mevkiisi sahilinde kıyıya vuran ve boyu 1 metreden fazla olan müren balığı ilgi odağı oldu.

Öğlen saatlerinde gezintiye çıkan vatandaşlar, kıyıya vurmuş balığı görünce hemen kameralarını ellerine alıp korkutucu balığın fotoğraf ve videolarını çekip ne olduğunu merak ettiler.

Çene kısmından birazının kediler tarafından yendiği görülen balığın balıkçıların paraketesinden kurtulup sahile vurmuş olduğu düşünülüyor.

Bir metreden uzun olan ve yaklaşık dokuz kilo ağırlığında olduğu görüldü. Balığın cinsinin müren olduğu çevrede ki bir vatandaştan öğrenildi. Balığı bulan vatandaş tekrar denize attı.

 
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Kafkas

Deprem habercisi olabilir, o bölgedeki vatandaşlarımız dikkatli olsun. Uzak doğu asya ve pasifik'te her büyük depremden önce kıyıya belli bir türden derin denizde yaşayan bir yılan balığı vurur. Bu balığa deprem balığı da denir. O balık Türkiye denizlerinde yaşamıyor, ama bu müren yılan balığı Türkiye denizlerinde yaşıyor. Bir işaret olabilir. Bu yılan balıkları denizin dibinde sarsıntıları ve kırılmaları algılıyor olabilirler. Vatandaşlarımız dikkatli olsun.

Kafkas

Söylemeyi unuttum, uzak doğu asya ve pasifik'te yılan balığı karaya vurduktan 3 gün ya da 1 hafta sonra deprem olur. Dikkatli olunmasında fayda var.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23