• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

O iddia dünyayı ayağa kaldırmıştı! Bin Zayed, Bill Gates'den yardım istedi

Yeniakit Publisher
2020-03-06 17:57:00 - 2020-03-06 20:20:38
O iddia dünyayı ayağa kaldırmıştı! Bin Zayed, Bill Gates'den yardım istedi

Koronavirüse yakalandığı öne sürülen Birleşik Arap Emirlikleri Veliaht Prensi Muhammed bin Zayed, Amerikan milyarderi Bill Gates’den flaş bir yardım istedi.

Hakkında ‘koronavirüse yakalandı’ haberleri çıkan Birleşik Arap Emirlikleri Veliaht Prensi Muhammed bin Zayed, Amerikan milyarderi Bill Gates’den yardım istedi.

Amerikalı milyarder Bill Gates'le görüştüğünü açıklayan BAE Veliaht Prensi Zayed, hastalıklarla mücadele işbirliği konusunda, özellikle Corona virüsünün yayılması ile ilgili görüştüğünü söyledi.

Abu Dabi'nin Veliaht Prens Zayed, sayfasında şöyle yazdı: “Sevgili dostum Bill Gates ile insani yardım çalışmalarında uluslararası kurumlar ve özel aktörler arasında ortak çabaların sürdürülmesinin, işbirliğinin ve koordinasyonun artırılmasının önemini tartıştım. Özellikle koronavirüsünün yayılması hakkında konuştuk. Tedavisini geliştirme ve önleme çabalarına destek oluyor"

BAE'de salgın var

BAE'de, yaklaşık 30 koronavirüsü vakası rastlandı.

Dünya Sağlık Örgütü'nün koronavirüsünün yayıldığı ülkelere yardım etmek için bir programın başlatılmasından sonra Amerikan milyarderi Bill Gates'in bu virüse karşı savaşmak için 100 milyon dolar bağışlama niyetini ifade ettmişti.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Yemenli gazeteci Karen Ann Caryl'ın iddiasına göre ise Birleşik Arap Emirlikleri Veliaht Prensi Muhammed bin Zayed, Filipinli hizmetçisinin vasıtası ile koronavirüse yakalandı.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Murat gözükara

Allah. ım firavunu sinekle yok etti... SENİ ve neslini virüsle yok edecek... MÜNAFIK hadi paran kurtarsın.... KAHRI perişan ollll .

Ziya

Zalimlerin ahi seni yenecek yahudi uşağı 
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23