Nihat Doğan'dan 'İzdivaç' isyanı: Evlilik kurumunu...
İzdivaç programında başörtüsüyle işi şova dönüştüren ve bu yüzden eleştirilen Hanife isimli kadın, Nihat Doğan'ın hışmına uğradı.
Beyaz TV ekranlarında yayınlanan 'Söylemezsem Olmaz' programında izdivaç programlarına yönelik eleştirilerde bulunan Nihat Doğan, "Bu emperyalist güçlerin değerlerimizi yok etme çabasıdır" dedi.
"ÖZELLİKLE TÜRBANLILARA SESLENİYORUM"
Evlilik makamının kutsal bir makam olduğunu ve bunu kimsenin istismar etmemesi gerektiğini belirten Nihat Doğan, "Evlilik kurumunu allak bullak ediyorlar. Evlilik kurumunu itibarsızlaştırıyorlar. Özellikle türbanlılara sesleniyorum. Bunun vebali var. Bunun vebalinin altında da kalırsınız. İzlemeyin kardeşim türbanlıları falan. 28 Şubat sürecinde umutları, hayalleri yıkıldı insanların türbanı çıkartmadılar diye. O gün cefasını onlar çekti, bugün sefasını bunlar sürüyor" şeklinde konuştu.