• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Muslera'yı ağlattılar!

Yeniakit Publisher
2015-11-09 09:59:00 - 2015-11-09 10:02:34
Muslera'yı ağlattılar!

Galatasaray'ın Uruguaylı file bekçisi Fernando Muslera Rize maçı sonrası soyunma odasında gözyaşlarını tutamadı.

Süper Lig’deki ikinci yenilgisini Çaykur Rize deplasmanında alan Galatasaray’da karşılaşma sonrasında soyunma odasında sinirler oldukça gergindi... Herkes uzatma dakikalarında gelen gollerin ardından sinir küpüne dönerken Fernando Muslera belki de G.Saray kariyeri boyunca ilk kez bu kadar kötü durumdaydı.

Uruguaylı file bekçisi, sonuç her ne olursa olsun takımını motive eden oyuncu olarak öne çıkarken sinirlendiği ise pek görülmemişti... Ta ki Rize maçına kadar. 4-3 sona eren maçın ardından Muslera, sinirinden hızlı adımlarla soyunma odasının yolunu tutarken içeri girer girmez ise göz yaşlarına boğuldu.

SEMİH’E ÇOK ÜZÜLDÜ

Muslera sert ifadelerle bağırırken diğer futbolcular ise ilk kez bu halde gördükleri takım arkadaşlarını sadece dinlemekle yetinebildi. Bir türlü sakinleşmeyen deneyimli oyuncu ardından herkesten önce takım otobüsünün yolunu tuttu.

Takım içindeki herkes Muslera’nın bu durumunu şaşkınlıkla karşılarken, Semih Kaya’nın sakatlandığı pozisyonun da Uruguaylı oyuncunun moralini alt üst ettiği ortaya çıktı. Oyuna Hakan Balta’nın yerine dahil olan Semih’in bir pozisyonda Kweuke’nin itmesi ile birlikte kendisine çarpması sonucu boynundan yaralanması Muslera’yı en az goller kadar üzüntüye boğdu.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23