• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Muharrem İnce, Rahmi Turan ve Talat Atilla hakkında suç duyurusunda bulundu

Yeniakit Publisher
2019-11-26 15:07:00 - 2019-11-26 15:30:21
Muharrem İnce, Rahmi Turan ve Talat Atilla hakkında suç duyurusunda bulundu

CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce, gazeteciler Rahmi Turan ve Talat Atilla hakkında suç duyurusunda bulunarak tazminat davası açtı.

Muharrem İnce, avukatı aracılığıyla gazeteciler Rahmi Turan ve Talat Atilla hakkında suç duyurusunda bulundu.

CHP'li Muharrem İnce, hakkında "Beştepe'de Erdoğan'la görüştü" yazısını yazan Sözcü yazarı Rahmi Turan ve Turan'ın haber kaynağı olan Talat Atilla'ya tazminat davaları açtı. İnce, avukatları aracılığıyla açtığı davada Rahmi Turan hakkında 5 kuruş, Talat Atilla hakkında ise 3 kuruşluk tazminat davası açtı.

"İnce-Erdoğan Beştepe'de görüştü" iddiası

Sözcü yazarı Rahmi Turan'ın kaleme aldığı "Beştepe'de Erdoğan'la görüşen CHP'li" başlıklı yazı Türkiye'nin gündemine oturdu. Bu yazıda bahsi geçen CHP'linin kim olduğu tartışılırken, o ismin Muharrem İnce olduğu açıklandı. Ardından da Rahmi Turan, kaynağının meslektaşı olan Talat Atilla olduğunu duyurdu. Konuyla ilgili açıklama yapan Muharrem İnce de yargı yoluna başvuracağını duyurdu.

Her iki taraf da yalanladı

Bu iddiayı hem Erdoğan kanadı hem de Muharrem İnce yalanladı. Erdoğan, "Böyle bir görüşme külliyen gerçekleşmemiştir" derken Muharrem İnce de "Kanıtlasınlar kendimi Taksim'de yakarım" dedi.

'Sembolik dava' açtı

Bu gelişmelerinden ardından harekete geçen Muharrem İnce, iki gazeteci hakkında sembolik tazminat davaları açtı. İnce'nin avukatı aracılığıyla açtığı davada Rahmi Turan'dan 5 kuruş, Talat Atilla'dan ise 3 kuruş talep edilecek.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

nadim hatipoğlu

ASIL DAVAYI KILIÇTAROĞLUNA AÇMALISIN.

Sahin Efendi

muharem de ADAM gibi Tazminat istemiyor! 
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23