• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Muharrem İnce bir öyle bir böyle! HDP sözleri güldürdü

Yeniakit Publisher
2021-05-18 12:33:00 - 2021-05-18 14:25:21
Muharrem İnce bir öyle bir böyle! HDP sözleri güldürdü

Geçtiğimiz aylarda yaptığı açıklamalarda "Ben HDP terörist partidir demem” diyerek HDP'ye Millet İttifakı'na olan destekleri için teşekkür eden Muharrem İnce, bugün yaptığı açıklamada "Terörle arasına mesafe koymayanı, terörün her türlüsünü kınamayanı istemiyoruz." dedi.

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, partisinin genel merkez binası açılışında önemli açıklamalar yaptı. Birçok konu hakkında konuşan İnce'nin HDP'yi kast ederek söylediği sözler ise dikkat çekti.

"Terörle arasına mesafe koymayanı istemiyoruz"

İnce sözlerinde terör örgütünün siyasi uzantısı HDP'yi kast ederek ederek, HDP ile arasına mesafe koymayanları yanlarında istemediklerini söyledi. İnce "Terörle arasına mesafe koymayanı, terörün her türlüsünü kınamayanı istemiyoruz. 85 milyonu buraya bekliyoruz." ifadelerini kullandı.

"Ben HDP terörist partidir demem"

Ancak HDP'ye yönelik bu sözleri sarf eden Muharrem İnce, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada "Ben HDP terörist partidir demem” diyerek, PKK'nın siyasi uzantısı HDP'ye Millet İttifakı'na olan destekleri için teşekkür etmişti. İnce'nin şimdi HDP'ye yönelik bu sözleri vatandaşlara inandırıcı gelmedi.

Logo eleştirilerine cevap

İnce, logonun çalıntı olduğuna yönelik eleştirilere ise "Onlarınki de, sizinki de yuvarlak diyorlar. İnsan kafasını kare mi çizelim" ifadelerini kullandı. İnce, logonun 7 bölge insanının kucaklaşmasını temsil ettiğini belirtti.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Semerci

Değerli haberci, Muharrem İnce yi haber etmişsin okudum. Muharrem hdpye terörist demem demiş , şimdi terörist demiş. Muharrem İnce kimden kopma CHP'den kopma ot kök üstünde biter. Muhakkak cinsine çeker farklı bir şey olmaz... Sipa sonra eşşek olur.

Ahmet

Ne şiş yansın nede kebap, bu millet 100 yıldır bu filmleri seyrediyor...!
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23