Milli Eğitim Bakanlığı, dev projeyi hayata geçirdi
Milli İradenin Sesi Yeni Akit
Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmek için Google listenize Yeni Akit'i ekleyin.
Öğrencilerin sosyal etkinliklerinin takip edilmesi için, E-Okul Sosyal Etkinlik Modülü, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından hayata geçirildi.
Milli Eğitim Bakanlığı, öğrencilerin sosyal etkinliklerini takip etmek için E-Okul Sosyal Etkinlik Modülü’nü hayata geçirdi.
Bakanlık tarafından illere gönderilen yazıda, idareci ve öğretmenlerden, öğrencilerin sosyal etkinlik ve toplum hizmeti çalışmalarını sisteme girmelerini istendi. Bu kapsamda öğrencilerin yapmış olduğu sosyal etkinlikler sisteme kaydedilecek.
Ayrıca öğretmenlere gönderilen kılavuzda kategorilerde yer aldı. Buna göre, e-spordan vücut geliştirmeye, yüzmeden yelkene kadar öğrencilerin sosyal etkinlikleri öğretmenler tarafından yakın takip edilecek ve sisteme "Nuran yüzmede 3. olmuştur. Okulda masa tenisi turnuvası düzenlenmiştir. Hakan çeyrek finalde elenmiştir" gibi notlar düşülecek.
(Milliyet)