• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Millete hakaret etmişti! Orhan Aydın'dan şimdi de turistlere ayrıcalık talebi

Yeniakit Publisher
2021-05-08 16:41:00 -

Milli İradenin Sesi Yeni Akit

Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmek için Google listenize Yeni Akit'i ekleyin.

⭐ Bizi Google'da Takip Et
Millete hakaret etmişti! Orhan Aydın'dan şimdi de turistlere ayrıcalık talebi

"İşçi", "emekçi", "alın teri", "yoksulluk" ve "fakirlik" gibi kavramlar üzerinden prim kasarak şov yapmasıyla bilinen "Komünist" Orhan Aydın, 6 gün arayla kendisiyle çelişen iki ilginç tweete imza attı.

"İşçi", "emekçi", "alın teri", "yoksulluk" ve "fakirlik" gibi kavramlar üzerinden duyar kasmasıyla bilinen "Komünist" Orhan Aydın, bu sefer de ilginç bir çıkışa imza attı.

Birkaç gün önce turistlere ayrıcalık tanındığını yazıp millete hakaret eden Orhan Aydın, sosyal paylaşım sitesi Twitter'daki hesabından, "Evinizin önü deniz, komşu otelde kalan turist ya da tatilci denize giriyor, güneşleniyor size yasak.. Balkondan seyrediyorsunuz...Ne güzel değil mi? Aklı çürüklerim benim." şeklinde skandal ifadeler kullanmıştı.

Aynı kafa, bugün ise turistler için ayrıcalık istemeye kalktı.

Kendisiyle çelişen Orhan Aydın, şimdi de Twitter hesabından döviz ofislerinin de kapalı olduğunu belirterek şunları yazdı:

"Beyoğlu'nda para bozduracak yer arayan onlarca turist var. Kim yazıyor o sıkıyönetim bildirisi gibi genelgeleri ve kim susuyor bu zorbalığa?"

İşte o çelişkili tweetler:

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

1905

sözde bu sanatçı çıksın siyaset yapsın

Kaan

Sayın Dışişleri bakanımız turistlere ayrıcalık istedi bu adam da istesin ne olmuş ki...  
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23