• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

MHP lideri Bahçeli'den emekli ikramiyesi açıklaması

Yeniakit Publisher
2023-10-01 21:06:00 -

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Meclis'te 28. Dönem 2. Yasama Yılı resepsiyonunda gazetecilerin sorularını yanıtladı. Emekli ikramiyesi verilecek mi? sorusuna cevap verdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın TBMM Genel Kuruluna hitabında, "Bir gece ansızın gelebiliriz." sözlerinin hatırlatılarak, değerlendirmesi sorulan Bahçeli, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, terörle mücadeledeki kararlı ve ısrarlı tutumunu bir kez daha ortaya koyduğunu kaydetti.

Emekli ikramiyesi verilecek mi?

Bahçeli, Erdoğan ile görüşmelerinde 29 Ekim'de emeklilere ikramiye verilmesi konusunun gündeme gelip gelmediğinin sorulması üzerine, "Sayın Cumhurbaşkanımız konu üzerinde çalışmalarını sürdürüyor. İlgili bakanlarla da görüşüyor. İleriki günlerde inşallah hayırlara vesile olan bir cevap bulunur." dedi.

Yerel seçim açıklaması

Yerel seçimlerde AK Parti ve MHP'nin ortak adayı olup olmadığı, hangi illerde ortak adım atılacağına dair bir anlaşma sağlanıp sağlanmadığı sorusunu da yanıtlayan Bahçeli, "Cumhur İttifakı kapsamında AK Parti ve MHP bir ve iç içedir. İnşallah mahalli idareler seçimlerinde de bu kararlı tutumunu devam ettirecektir." diye konuştu.

Bahçeli, "Bizim adayımız öne çıksın" dedikleri bir il bulunup bulunmadığı sorusuna "Hayır, şimdilik yok. Çalışmalar devam ediyor." yanıtını verdi.

Kaynak: AA

Devlet Bahçeli'den Süleyman Soylu açıklaması: Gereği yapılmalıdır" target="_blank">
Devlet Bahçeli'den Süleyman Soylu açıklaması: Gereği yapılmalıdır
Devlet Bahçeli'den Süleyman Soylu açıklaması: Gereği yapılmalıdır

Siyaset

Devlet Bahçeli'den Süleyman Soylu açıklaması: Gereği yapılmalıdır

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

yalancıoğlu

bahceli hani maşa binlira nereyegitti erdoğan seni dinlemiyor malganda kül bırakmadınerkek adam sözünde durur

Gültekin

Sayın Bahçeli, emeklilerin durumunu dile getiriyorsunuz, fakat neticesi yok, bir vekil maaşının yetersizliğinden şikayet ediyorsa, 7.500.00 lira emekli maaşı alan nasıl şikayet eder bunu anlamayacak insan değilsiniz, kamu kurumlarındaki israflar, masraflar ortadan kaldırılsın, bakınız o zaman insanca zam verme imkanları nasıl ortaya çıkıyor, bunu yapmayan bütün yöneticiler Allah indinde sorumludur.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23