• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Metin Feyzioğlu, canlı yayında tepki gösterdi: Savcıyı şehit edenler kahraman ilan edilemez

Yeniakit Publisher
2020-06-20 11:18:00 - 2020-06-20 12:49:37
Metin Feyzioğlu, canlı yayında tepki gösterdi: Savcıyı şehit edenler kahraman ilan edilemez

Savcı Mehmet Selim Kiraz'ı şehit eden terör örgütü DHKP-C'nin yandaşı Grup Yorum'a sahip çıkan İstanbul Barosu'na tepki gösteren Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu, "Savcıyı şehit edenler kahraman ilan edilemez" dedi.

Türkiye Barolar Birliği (TBB) Başkanı Metin Feyzioğlu, gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

CNN Türk canlı yayınında Hakan Çelik'in sorularını cevaplayan Feyzioğlu, baroların kendisine yönelik eleştirilerine değinerek şu ifadeleri kullandı:

İki tane alçak savcımızı şehit ettiler. Bu savcıyı şehit edenleri kimse kahraman ilan edemez.

Bir müzik gruba var. Müzik grubuyla bizim işimiz olmaz en fazla dinlemem. Ama bu müzik grubu bir konserine savcımızı şehit eden katillerden birinin ailesini telefonla bağlıyor.

'Hepimiz Şafak Yayla'yız' diye sloganlar... Şafak sizinle gurur duyardı diye konuşmalar. Bu müzik grubuna terör örgütü övdüğü için konser yapılmasına izin verilmiyor.  Yargıya gidersiniz dedikleri doğru değilse kaldırtırsınız.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

İstanbul Baro başkanı hergün gittiği Adliye'ye adı verilen şehit savcıyı öldürenlerin ardından 'sadece türkülerini söylemek istiyordu' diye ağıt yakması normal mi? İstanbul'un 48 bin avukatından kaçı buna 'normal' der.

Savcıyı şehit edenler kahraman ilan edilemez.

Ankara Barosu başkanı 'Sadece türkülerini söylemek istiyordu. Duyurmaya çalıştığı sesi bu düzene ölümden daha çok korku verdi.' Arkadaş ben size duyurmaya çalıştığı sesi dinleteyim. Savcımızı şehit eden katili alkışlatan bir sesti o. Bunu yapmasınlar.

Antalya Barosu başkanı eleştirmiyor. Türkiye Barolar Birliği başkanına tweet atıyor. 'Sen alçaksın, sen ahlaksızsın ve sen zavallı bir yalancısın' diyor. Bu eleştiri değil bu bildiğiniz adil suç. Dolayısıyla gereği yapılıyor. Ona cevap vermem. Çünkü sövene cevap verirsem o seviyeye inerim. Antalya Barosu'na da o yakışmıyor.


 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Nur

Bu adamlar zaten bizim insanımız değil velevki değil ama insan adil olmalı iyi kötüden ayrıran idrak vermiş Allah bu kadar embesil adaletsiz ahlaksız olmak gerekmiyor karatersizlik insanın oğlunun geldiği en aşağalık nokta ne şarkılarını ne ne kendilerini isterim insan olmayı başaramamış yaratıklar .yaşayan ölüler

fikrigündüz

ağzına sağlik fevzioğlu
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23