• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Meteoroloji'den kuvvetli yağış uyarısı

Yeniakit Publisher
2016-05-10 08:13:00 - 2016-05-10 10:15:18
Meteoroloji'den kuvvetli yağış uyarısı

Meteoroloji, 10 Mayıs Salı günü hava durumu tahminlerini açıkladı. Peki, bugün havalar nasıl olacak? Hava sıcaklıklarında önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin edilirken, Kayseri, Kütahya, Sivas, Sinop, Giresun, Trabzon, Gümüşhane, Bayburt ve Afyonkarahisar çevrelerinde sağanak yağış bekleniyor. İşte 10 Mayıs 2016 Salı Adana, Ankara, Antalya, İzmir hava durumu detayları haberimizde.

Bugün hava durumu nasıl olacak? Kayseri, Kütahya, Sivas, Sinop, Giresun, Trabzon, Gümüşhane, Bayburt ve Afyonkarahisar çevrelerinde sağanak yağış bekleniyor. Peki, Adana, İzmir, Ankara, Antalya, Bursa'da hava durumu nasıl olacak?

BUGÜN HAVA DURUMU NASIL OLACAK?

Meteoroloji'nin yaptığı son değerlendirmelere göre; ülke genelinde hava sıcaklıklarında önemli bir değişik beklenmiyor. 

Ülkenin kuzey, iç ve doğu kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu, İç Anadolu, Göller Yöresi, Batı Karadeniz'in iç kesimleri, Orta ve Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu'nun kuzeyi, Afyonkarahisar, Kütahya, Sinop, Bilecik, Sakarya, Van ve Bursa'nın doğu kesimlerinin kısa süreli yerel olmak üzere sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

10 MAYIS SALI HAVA DURUMU HARİTASI
ÖNE ÇIKAN VİDEO

16-05/10/10.JPG

BÖLGE BÖLGE, İL İL HAVA DURUMU

16-05/09/havadurumu.png

TÜRKİYE'NİN HAVA DURUMU PAPORU

  MARMARA  Parçalı yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Bilecik, Sakarya ve Bursa'nın doğu kesimlerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. EGE  Parçalı, zamanla iç kesimleri yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Afyonkarahisar ve Kütahya çevrelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. AKDENİZ Parçalı ve az bulutlu, zamanla iç kesimlerinin yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Isparta ve Burdur çevrelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. İÇ ANADOLU  Parçalı yer yer çok bulutlu, bölge genelinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. BATI KARADENİZ  Parçalı ve çok bulutlu, bölgenin iç kesimleri ile Sinop çevrelerinin yerel olmak üzere aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Sabah saatlerinde bölge genelinde yer yer pus bekleniyor. ORTA ve DOĞU KARADENİZ  Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Gümüşhane, Bayburt ve Artvin çevrelerinin, akşam ve gece saatlerinde bölge genelinin yerel olmak üzere aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. DOĞU ANADOLU  Parçalı zamanla çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra bölgenin kuzeyi ile Van çevrelerinin aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. GÜNEYDOĞU ANADOLU  Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.ANTALYA, ADANA, BURSA, İZMİR, ANKARA HAVA DURUMU NASIL OLACAK? 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, 10 Mayıs Salı hava durumu tahmin raporlarını açıkladı. Peki, Antalya, Ankara, Bursa, İzmir, Adana'da hava durumu nasıl olacak? 

Bazı illerde beklenen hava durumuyla günün en yüksek sıcaklıkları ise şöyle:

Ankara: Parçalı çok bulutlu, aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı 17

İstanbul: Parçalı çok bulutlu, aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı 18

İzmir: Parçalı çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 19

Adana: Parçalı çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı (Yağışların kuzey kesimlerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.) 25

Antalya: Parçalı çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı (Yağışların doğu kesimlerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.) 20

Samsun: Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 17

Trabzon: Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 16

Erzurum: Parçalı yer yer çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 17

Diyarbakır: Parçalı ve çok bulutlu, sabah ve öğle saatlerinde aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı 24

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23