• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Mersin'deki patlamada intihar şüphesi

Yeniakit Publisher
2016-03-24 21:48:00 -
Mersin'deki patlamada intihar şüphesi

İçel’in merkez Yenişehir ilçesinde bir apartmanda 1 kişinin ölümü, biri 6 aylık bebek 3 kişinin de yaralanmasına neden olan patlamada intihar şüphesi ortaya çıktı.

Yenişehir ilçesinin Dumlupınar Mahallesi 1508. Sokak'taki 72 Evler Sitesi A Blok 4. katta bugün öğleden sonra meydana gelen patlamada polis intihardan şüpheleniyor. Patlama sonrasında olay yerinde inceleme yapan polis ekipleri, olayda hayatını kaybeden Gülten Palo'nun (44) intihar etmiş olabileceği üzerinde duruyor. Patlamanın meydana geldiği dairenin mutfağında oturur vaziyette cesedi bulunan Palo'nun mutfak tüpünü açık bırakarak intihara yeltendiği, oda içerisine dolan gazın sıkışması sonucu patlamanın meydana geldiği düşünülüyor.

Patlama evde büyük hasara neden olurken, patlamanın şiddetiyle kırılan cam ve beton parçalarının metrelerce uzağa fırladığı görüldü.

Bu arada patlamada ağır yaralanan Burhan Palo'nun ambulansla kaldırıldığı İçel Devlet Hastanesi'ndeki tedavisi sürerken, patlama anında binanın önünde bulunan 70 yaşlarındaki Menevşe Duman ile kucağındaki 6 aylık torunu Ali Ayaz Özayaz da hafif şekilde yaralandı. Duman ve minik torunu, Toros Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Patlama sonrasında hem bomba imha ekiplerinin hem de diğer birimlerin güvenlik şeridi çekilen evdeki incelemeleri sürüyor. Patlamanın kesin nedeni incelemelerin ardından belli olacak.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23