• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Melih Gökçek'ten bomba 'şaraplı masa' paylaşımı

Yeniakit Publisher
2019-12-02 13:12:00 -
Melih Gökçek'ten bomba 'şaraplı masa' paylaşımı

Göreve geldiği günden bu yana skandallarla gündemi meşgul eden Ekrem İmamoğlu'nun yemek yediği şaraplı masa için sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Melih Gökçek, "Sizce Canan Kaftancıoğlu, Ekrem İmamoğlu'nun şarap içtiği şatafatlı sofrayı niçin sosyal medya hesabından paylaştı?" sorusunu yöneltti. Gökçek'in bu paylaşımı kısa sürede çok sayıda yorum aldı.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, CHP'li vekillerle birlikte Ümraniye'de bir lüks restoranda akşam yemeği yedi. İçkili yemek masasının görüntüleri kısa sürede sosyal medyada en çok konuşulanlar arasına girerken konuyla ilgili en dikkat çeken paylaşımlardan birine Melih Gökçek imza attı.

Görüntülerin CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu tarafından servis edildiğini öne süren Melih Gökçek, takipçilerine "Sizce Canan Kaftancıoğlu, Ekrem İmamoğlu'nun şarap içtiği şatafatlı sofrayı niçin sosyal medya hesabından paylaştı?" sorusunu yöneltti. Gökçek'in paylaşımı kısa sürede çok sayıda yorum aldı.

Kaftancıoğlu kitabı eleştirmişti

İmamoğlu'nun kampanya direktörü olan Necati Özkan'ın yazdığı 'Kahramanın Yolculuğu' isimli kitap Kaftancıoğlu tarafından "Yalan, yanlış ve eksik verilerle genel merkez iradesinin, CHP örgütlerinin ve İstanbul ittifakının emeğine hiç kimse saygısızlık edemeyecektir" sözleriyle eleştirilmişti.

İmamoğlu cevap vermişti

CHP içerisinde büyük krize neden olan kitap polemiğinde İmamoğlu da Kaftancıoğlu'na "Bu ortamda bunu yorumlamasını doğru bulmuyorum" şeklinde karşılık vermişti.

İşte Gökçek'in o paylaşımı;
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Abdurrahman

Akit, adamın bardağı boş görmüyor musun? Bir de bu iş Allahla kul arasında ama Allah “Kul hakkıyla bana gelmeyin” diyor, hırsızlık yapanları kul hakkı yiyenleri gör ondan sonra yaz bunları.

OSMAN

İmamoğlunun gerçek yüzünü göstermek için paylaşmıştır ,bakın seçimden önce namaz kılıyordu ,camilere gidiyordu..oy verdiniz ama birlikte içiyoruz şuanda..diyerek bagzı seçmene mesaj vermek istemiştir. Belki aralarında bir sürtüşme vardır. Bunlardan her şey beklenir. Dün camiye gider bu gün içer..seni aldatsın da ne olursa olsun.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23