• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Mehmet Metiner, Erdoğan'a seslendi: Bu iki ismi görevden alın!

Yeniakit Publisher
2019-11-09 10:38:00 -
Mehmet Metiner, Erdoğan'a seslendi: Bu iki ismi görevden alın!

AK Partili Mehmet Metiner, "Halkla inatlaşılmaz" diyerek, Cumhurbaşkanlığı YİK Bülent Arınç ve Cumhurbaşkanı Başdanışmanı İlnur Çevik'in görevden alınması için Cumhurbaşkanı Erdoğan'a çağrıda bulundu.

"KHK faciadır" ifadelerini kullanan Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu (YİK) Üyesi Bülent Arınç ile, Ahmet Altan ve Nazlı Ilıcak'ın tahliyelerine "Çok güzel haber" diyerek destek veren Cumhurbaşkanı Başdanışmanı İlnur Çevik için AK Partili Mehmet Metiner'den sürpriz bir çağrı geldi.

"Görevden alın"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a iki ismi de görevden alma çağrısında bulunan Metiner, "Bu sürece acilen müdahale edilmelidir. Halkla inatlaşılmaz. Halkın FETÖ ile özdeşleştirdiği veya kripto olarak gördüğü isimlerin itibar görmesi halkın tepkisini çekiyor. Biz bugünden söyleyelim. Yarın herkes bırakıp gitse bile hep burada Reis'inin yanında ölümüne duracak olan bizler bunu söylemezsek davamıza ihanet etmiş oluruz. Takdir Reis'imizindir" ifadelerini kullandı.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

İdo1

İsterse inatlaşsın bugünün yarını var

Kaan

Bu adam tam yalamacı. Bakın reismizindir taktir o ne derse o olur diyor. Sonra herkes gider biz kalırız diyor. Kendini tek destekçisi olarak göstermeye çalışıyor. Tam bir şovmen ve çıkarcı
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23